snjezana sucur

Došao je i taj dan

Došao je i taj dan, naš prvi zadatak, naše prvo žiriranje!

Nismo znali šta nas očekuje, čekali smo satima u poslovnim prostorijama “88 Rooms” Hotela, da bi nas posle nekog vremena obavestili da danas idemo pred žiri. Bile smo zbunjene ali i uzbuđene! To će biti prvi put da se nalazimo u ulozi nekoga koga će da ocenjuju, kritikuju ili pohvale. Nisam bila zadovoljna svojom odevnom kombinacijom, nikad se tako ne bih pojavila negde, ali Bože moj, šta je tu je.

Rečeno mi je da će taj stajling poslužiti samo za slikanje toga jutra, nisam ni slutila da će žiri da nas ocenjuje. Smatram da moja kombinacija nije bila primerena ni vremenu, ni mestu. Vrste materijala pojedinih komada odeće i štikle nije trebalo da dođu do izražaja, ali uživo to nije bilo moguće ne zapaziti. U žiriju su toga dana bili Irena Jovanović, urednica “Best Shop” magazina,Vanja Pantin, stilista poznatih i modni urednik magazina “Hello”, kao i naši stalni članovi žirija Petar Janošević, glavni i odgovorni urednik magazina “Harper’s Bazaar” i Marko Nikolić, vlasnik modne agencije Fox.

Od svih članova žirija, najviše me je iskritikovao Petar Janošević. Sa nekim komentarima se slažem, za neke smatram da je to stvar ukusa. Vanji Pantin se najviše dopala moja kombinacija. Mislim da je to zato što ona, baš kao i ja, obožava crop topove. Marko Nikolić je bio suzdržan.

Ireni, kao i ostalim članovima žirija, pa ni meni, nisu se dopale štikle, ali nije bilo drugog izbora. Uvažiću kritike! Nekako sam, i pre ulaska u prostoriju za žiriranje, znala šta im se to na meni neće dopasti. Da sam ja imala priliku da se nađem u ulozi žirija taj dan, slično bih prokomentarisala.

Zamalo da zaboravim, nešto kasnije nas je čekalo još jedno iznenađenje. Vanja Pantin je, u dogovoru sa organizatorima projekta, odlučila da bez našeg znanja pregleda sve kofere i izdvoji takoreći najgoru stvar koju jedan modni bloger može da poseduje. I da, u mom su koferu našli jednu malu šljasteću, bronzanu torbicu, koja nikako ne odgovara ostatku kofera. Slažem se, ali i dalje mislim da ona može lepo da se iskombinuje samo uz džins i neutralne štikle, ili štikle u istoj boji, pa čak i sa štiklama od istog materijala.

Smatram da ako imate adekvatne štikle i torbu i najobičnija kombinacija može da izgleda super.

snjezana sucur 1

snjezana sucur 2

Snježana Šućur

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: Čiji je makeover najbolji?
Wannabe blogger show vurdelja i lenka
Wannabe Blogger Reality Show: Zadaci Dragana Vurdelje
Katarina Nešić Averzija prema kratkoj kosi
Averzija prema kratkoj kosi