makeover2

Draganin totalni makeover

Nakon što nas je Lenka obavestila da ćemo imati makeover, počela sam da razmišljam kako će to na kraju da ispadne. Pomislila sam da ću biti dečak i da ćeme ošišati na kratko! Iskreno sve dok nisam ugledala sebe u ogledalu nakon makeovera, bila sam ubeđena da će biti tako. A sada sledi priča zvana  “Draganin totalni makeover” .

Došavši u Institut lepote  “Diktat”, odmah sam primetila jednog visokog, zgodnog, ćelavog momka. To je naravno bio Bojan Repaja, naš domaćin. Nekoliko minuta nakon našeg dolaska sve devojke su se našle naslonjene na zid, čekajući bar jedan pozitivan komentar. Ne mogu da kažem da nije bilo pozitivnih komentara, ali samo za pet devojaka, a ostalih pet je ostalo na “zidu srama”  jer je baš tih pet devojaka, među kojima sam bila i ja, izabrao za makeover.

bojan repaja

Nekoliko minuta kasnije sve smo se našle na plavom trosedu, upalile su se kamere, a zatim je usledilo  Bojanovo mišljenje o kosi svake od nas. Ispostavilo se da ja umesto frizure imam nešto nalik uginuloj životinji, što mi je čak bilo i simpatično. Zatim je odlučio da od svih devojaka baš ja dobijem totalni makeover.

Prvo je krenulo šišanje pola kose ,gde sam ja ostala totalno zabezeknuta i u tom trenutku sam pomislila  “Da,ja ću stvarno biti dečak, imaću dečačku frizuru, nikada više neću imati dečka, ja ću biti dečak” . Zatim je posle tog stresnog šišanja, kakvo nikad u životu nisam doživela, usledilo farbanje.

Nakon farbanja dobila sam kometar: “Jao baš ti je lepa ta zelenkasta nijansa!”  Šta je gore od dečačke frizure ne znam, na primer ZELENA KOSA!

makeover

 

Usledilo je dodatno šišanje i fazoniranje moje kose kada sam shvatila da neće biti kraća od paža. Bila sam veoma srećna, iako tokom čitavog makeovera nisam mogla da vidim šta se dešava na mojoj glavi i vidim se u ogledalu. Nakon nekoliko “štric”  i 10-15 minuta “fiju” krenuli su komentari “vau” , “super je” , “baš ti lepo stoji” , “lepa boja” i tad mi je pao kamen sa srca.

Kada sam se okrenula prema ogledalu duboko sam uzdahnula i oduševila se, zato što je moja kosa oživela! Bilo mi je na prvi pogled čudno, jer nikada nisam imala tu dužinu kose i boju. Ipak, bila sam i oduševljena, samo sam se gledala i ponavljala ” Ja ne mogu da verujem” . Na kraju sam ga jako zagrlila, što bih verovatno uradila i da nije bilo makeovera, i neizmerno zahvalila što je napokon neko uspeo da oživi moju kosu! Hvala ti Bojane!

dragana marovic

Važno obaveštenje!
Pre odlaska kod frizera dobro se raspitajte o indikacijama, merama opreza, i neželjenim reakcijama koje frizeri mogu da izazovu na vašoj glavi. Ili se jednostavno posavetujte sa Bojanom Repajom u Institutu lepote “Diktat”.

Dragana Marović

 

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-13
Wannabe Blogger Reality Show -8. epizoda
Wannabe blogger show-15
Wannabe Blogger Reality Show -12. epizoda
k.veljkovic
Merilin Monro ovog veka