snjezana sucur

Društvene mreže i moda – idealan spoj

Moram da priznam, nisam ljubitelj predavanja. Upravo iz tog razloga teško da ćete me videti na fakultetu kao studenta u prvoj klupi koji pažljivo sluša, ili na pauzama kao studenta koji je izašao samo na kratko da prezalogaji, pa se brzo vraća na predavanje. Međutim, ova predavanja su drugačija.

Društvene mreže i moda su dve sfere koje me baš interesuju u životu. Jedna od retkih situacija da se ja radujem predavanjima. Najavili su nam predavače Istoka Pavlovića i Anu Vasiljević. Čula sam za te ličnosti i moram priznati da me prilično fascinira njihov rad, a ovo je bila idealna prilika da saznam nešto detaljnije o njima.

O društvenim mrežama znam mnogo toga, aktivna sam na njima, a i ljudi mene znaju i prate me. Međutim, nakon predavanja Istoka Pavlovića sam bila apsolutno oduševljena! Sada znam kako da pridobijem još više pratioca i lajkova na društvenim mrežama. Jej, radujem se tome!

Predavanje Ane Vasiljević me nije oduševilo toliko koliko Istokovo, verovatno zato što u teoriji o istoriji mode ne znam skoro ništa, stoga me to i nije navelo da se udubim u predavanje. Međutim, moram da priznam da sam dobila odlične smernice kako da se više informišem o istoriiji mode, ali i o njenim osnovnim standardima. Ok, sada sam saznala nešto više pored toga što sam znala, i o društvenim mrežama, i o modi. Mislila sam da će treće predavanje biti održamo o hotelu, jer ipak tamo treba da boravimo dve nedelje, ali na kraju se ispostavilo da nema ništa od predavanja.

Odlazim na internet da pogledam detaljnije. “88 Rooms” hotel, prvi hotel na Balkanu, ujedno je i jedini sređen po feng šuiju. Pitam se šta je feng šui. Saznajem da to ima veze sa kineskom religijom i njihovim uverenjima i filozofijom. Ping, upali mi se lampica u glavi! Sa feng šuijem sam se susrela kod Anine (Parčetić) tetke. Sećam se prijatne i tople atmosfere, baš kakvu zatičem u hotelu…

Mmm, jedva čekam boravak u njemu!

snjezana sucur 1 snjezana sucur 2 snjezana sucur 3

 

Snježana Šućur

Podeli
Komentari
Slične vesti
dragana marovic2
Tek sada počinje pravi šou
nina peric
Dragan Vurdelja je car!
Wannabe blogger show-14
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras 14. epizoda!