nina peric

“Imate 15 minuta da spakujete svoje kofere”

Izgovorivši ovu rečenicu Lenka nas je zbunila!

Imale smo 15 minuta da se spakujemo i da se onda prepustimo na milost i nemilost žirija,organizacije i rijalitija uopšte. Pošto smo se spakovale, Dragana, moja cimerka, i ja smo se vratile u salu za konferencije hotela “88 Rooms” gde smo tog dana snimali.  Niko nije znao o čemu se radi. Bile smo uzbuđene, zbunjene, ludele smo ukratko.

Najveća tragedija, za mene, bila je ta što smo uz stvari koje smo spakovale morale da ostavimo i telefone u sobama. To me je totalno šokiralo! Zavisnik sam od interneta, jer prosto živimo u vremenu kada je telefon više nego potreban. Posebno kada sam nakon svega imala tredesetak propuštenih poziva od mame.

Bile smo u prostoriji preko 5 sati i iščekivale da vidimo šta nam sledi. Bilo je zanimljivo, ali posle par sati je prešlo granicu. Lično ja, ne trpim zatvoren prostor, nisam osoba koja moze dugo da bude u jednom mestu. Htela sam da iskočim kroz prozor, ali onda me je hrana spasila. Kad jedem lakše je. Volim da jedem.

Posle petočasovnog testa susrele smo se sa žirijem. Marko Nikolić, Petar Janošević, Vanja Pantin i Irena Jovanović sačekali su nas u susednoj prostoriji. Opet jedna vrsta šoka koju sam dozivela kada sam videla naše stvari koje vise pored žirija. Videla sam moju majicu i kroz glavu mi je prošla scena “Šopingholičarki” i bacanja nepotrebne garderobe u kantu. Tamo se našla majica koju sam ponela za spavanje tako da me to nije previše uzbudilo. Usledili su komentari žirija i jedva sam čekala da čujem šta će reći za mene i moj kofer. Bila sam presrećna kada sam čula da sam ja jedna od dve devojke koje imaju ”dobar kofer” i da su jedva našli stvar koju će izbaciti. Još su mi rekli da im se sviđa što nosim kape i što su našli sedam istih u koferu. Jedna je bila na mojoj glavi. Pohvalili su me i rekli mi da sam ”California girl”.

Svideo im se moj outfit. To mi je nekako ispunilo srce. Pogotovo zato što su me uporedili s Vanjom jer nosi kape, nju nekako baš volim. A i ostali članovi žirija su mi se fino smeškali. Odmah sam ih zavolela, ako mogu tako da kažem. Bili su prijatni prema meni. I lepo je čuti kada im se sviđa kardigan tvoje mame i kada ga pohvali baš Petar Janoševic!
Mama hvala što si me obradovala poklonom iz Soluna! A mi se čujemo uskoro.
nina peric 1 nina peric 2
Podeli
Komentari
Slične vesti
Jovana Perić Jedva dočekah novu frizuru
Jedva dočekah novu frizuru
k.veljkovic
Merilin Monro ovog veka
Marija Pribić (1)
Prvi susret sa žirijem