kaca

Instagramerka u akciji

Mislila sam da blog u celini i nije toliko komplikovan. Međutim, predavanje Istoka Pavlovića me je razuverilo u to. Sve je mnogo kompleksnije nego što izgleda. Njegovo predavanje o socijalnim mrežama je bilo neverovatno zanimljivo, pogotovo kada smo pokrenuli temu o Instagramu. Ja sam zavisnik od Instagrama, što bi rekli ljudi Instagramerka.Pored Instagrama, dotakli smo se i Twitter-a, Pinterest-a, Tumblr-a i ostalih mreža.

katarina veljkovic

Naravno da imam nalog na svakoj mreži, ali posle predavanja počela sam da gasim profile na određenim mrežama. Ipak nije sve za mene. Zatim je sledilo predavanje o modi koje je održala Ana Vasiljević. U savremenu modu sam bila upućena, i iskreno nikada se nisam obazirala na istoriju mode. Ali Ana me je zainteresovala, i počela sam više da istražujem o tome.

katarina veljkovic2

 

Kao što ste upućeni mi smo u hotelu “88Rooms”, čiji je prostor uređen po feng šui filozofiji. Ne znam za ostale devojke, ali ja sam fenomenalno raspoložena, staložena, mirna i garantujem da je feng šui uticao na mene, s’ obzirom na to da sam uglavnom nemirna, i stalno bih da jurim negde.

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe-blogger-show-10
Wannabe Blogger Reality Show: 22. epizoda
Wannabe blogger show-30
Wannabe Blogger Reality Show -9. epizoda
Wannabe blogger show-59
Wannabe Blogger Reality Show: Šta mislite o “fake” odeći?