Jovana Perić Jedva dočekah novu frizuru

Jedva dočekah novu frizuru

Jedva dočekah novu frizuru. Nisam pristalica velikih promena, ali kada su profesionalci u pitanju, rado prihvatam njihove savete i pomoć kako bih došla do kvalitetnih rezultata. Imala sam, pa mogu slobodno reći, fobiju od frizera. Već pet godina imam istu frizuru, i ako ništa drugo, ovaj šou mi je pomogao da se malo ohrabrim i promenim svoj izgled. Naime, bili smo u poznatom beogradskom frizerskom salonu “Diktat” kod Bojana Repaje.

Od nas deset, pažljivo je odabrao pet devojaka koje će učestvovati u tom čuvenom makeover-u. Među tih pet devojaka, našla sam se i ja.

Moram da priznam, slutila sam da će mene izabrati jer sam svesna da mi je frizura dosta jednolična. Možda sam se čak i potajno nadala da ću jedna od pet izabranih devojaka biti i ja jer u onom predivnom salonu ne možete a da ne poželite da se ošišate.

S nestrpljenjem sam čekala da sve što pre počne. Sve smo bile uzbuđene a neke pomalo i uplašene, nismo znale šta nas čeka. Doduše, ja sam jedva čekala da osetim promenu na sebi. Verovala sam profesionalnoj usluzi i bogatom iskustvu frizera salona “Diktat”. Uostalom, bila sam svesna da moja stara frizura nije bila nešto spektakularno i da je bila pomalo monotona. Dok sam čekala da dođem na red, zamišljala sam kako bih izgledala sam kraćom kosom, kao plavuša, brineta…

Posle nepunih sat vremena Bojanovog rada na mojoj kosi, pogledala sam se u ogledalo i imala šta da vidim: predivna, ženstvena frizura puna volumena. Za tako kratko vreme inače ne bih stigla ni kafu da popijem sa drugaricom, a sada gledam sebe sa potpuno drugačijom frizurom, koja je promenila ne samo moj celokupan izgled, već je uticala i na to da se osećam nekako ženstvenije, zavodnički.

Prezadovoljna sam. Iskoristila bih ovu priliku da se javno zahvalim frizeru Bojanu što mi je omogućio da se tog dana osećam kao zvezda.

Ako mi ne verujete, pogledajete sliku pre i posle. Nadam se da će bar neko od vas koji ovo čitate shvatiti da i mala promena može mnogo da učini, i da se isplati biti hrabar.

Jovana-Peric-wannabe-blogger-001

10351408_964485743564936_8465061716865550445_n

Jovana Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-8
Wannabe Blogger Reality Show -2. epizoda
Wannabe blogger show-2
Wannabe Blogger Reality Show: Ko je preturao po koferima devojaka?
Zorica Dukovski
Ćeraćemo se mi još