Katarina Nešić 99

Kineski duh u svetu mode

Preživela sam prvi dan snimanja koji je bio uzbudljiv i naporan, kao i svaki početak. Dakle, ono što vam sigurno nisam prenela su utisci o hotelu “88 rooms” koji je prvi hotel u Srbiji napravljen po feng shui-u.

Kada mi je to Wannabe tim saopštio, pomislila sam: O čoveče mene prati kineski duh i u svetu mode. Iako često kažem sebi, da sam u prošlom životu bila Kinez. Ja sam neko ko s ljubavlju uči kineski jezik i obožava da piše one njihove hijeroglife. Tako da malo je reći da sam bila oduševljena hotelom.

Katarina Nešić 1

Ne znam šta je bilo lepše da li sobe koje me smiruju kada sam boravila u njima ili hrana koja je bila preukusna. U jednom trenutku sam se osećala kao glas razuma i mira, jer sam smirivala devojke zbog gluposti, što nije tipično za mene. Tako da ipak feng shui je počeo da deluje u mom slučaju i počela sam da širim pozitivne vibracije.

Usledila su i dva bitna predavanja o društvenim mrežama i istoriji mode. Prvo predavanje je održao ugledni gospodin Istok Pavlović o uticaju društvenih mreža na blogovanje. Pažljivo sam slušala ceo tok predavanja, ali ono što sam naučila je da su Pinterest, Instagram i Facebook najuticajniji u blog zajednici.

Katarina Nešić 2

Shvatila sam da blogeri koji se izdvajaju iz mase su samo oni koji su autentični, i da to dovodi do efekta primetnosti na društvenim mrežama. Posle dužeg predavanja, jedva sam dočekala drugo predavanje o istoriji mode. Iskreno to predavanje nisam mogla da dočekam. Uvek me je zanimala moda, uvek sam se na neki moj način bavila njome. Čitajući modne magazine, gledajuci modne revije domaćih i stranih dizajenra i stalno kupujući garderobu. I onda se to sve na kraju završi da ja nikad nemam šta da obučem.

Katarina Nešić

 

Predavač Ana Vasiljević je užurbano krenula sa slajdovima o modnim stilovima i restilizaciji stilova. Trudila sam se da naučim, ali tek kad je krenulo predavanje shvatila sam da nisam mnoge stvari znala. Svidja mi se kako nam je rekla ako želite da uspete o ovome, morate da mislite na globalnom nivou, da gledate da uspete i van granica naše zemlje. Nemojte zatvrati svoje vidike u ovome, to me je podstaklo da mislim motivisano. Posle svega bila sam jos spremnija da se takmičim u daljim danima koji budu sledili. Moj takmičarki duh se tek probudio u meni.

Katarina Nešić

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-4
Green Day, đuskanje i festival look
Wannabe blogger show-23
Wannabe Blogger Reality Show: Pale su i prve suze
Blogger-fashion_Photo_3
Wannabe Blogger Reality Show – 18. epizoda