aura matte karmini wannabe blogger1

Konačno pravi mat ruž!

Moja potraga za dobrim mat ružem je konačno završena kada sam otkrila Aura Final Matte. Volim intenzivne boje i šminkam se tako, pa su karmini koji imaju intenzivnu boju i punu teksturu, ono što mi treba.

aura matte karmini wannabe blogger2

Izbor nijansi je prosto savršen i ispunjava sve potrebe jedne devojke. Od nežnih nude nijansi, do atraktivnih crvenih, ciklama ili ljubičastih. Ipak, u moj stil se najbolje uklapaju 703 Boomerang, 713 Dark Triumph, 702 Midnight Kiss i 701 Guess Who.

aura matte karmini wannabe blogger3

Za odlazak na kafu sa drugaricom, ili u šoping najčešće biram Guess Who zato što mi se dobro uklapa u većinu stvari koje nosim preko dana. Kada želim da ostavim utisak, bez obzira o kojoj se prilici radi, na mojim usnama ćete videti Aura Final Matte 703 Boomerang. U večernjim izlascima često nosim crnu garderobu, pa je rado kombinujem sa nijansama Midnight Kiss i Dark Triumph.

aura matte karmini wannabe blogger4

Ono što mi je posebno važno kod ovih ruževa kozmetičke kuće “Aura” je činjenica da, pored intenzivne boje, mat izgleda i bogate teksture, hrane i neguju usne. Ne sadrže parabene, a i mirišu lepo, na vanilu.

Moram da priznam da u poslednje vreme nemam dilemu kada biram poklon za drugarice. Obožavam Aura Final Matte i rado ga poklanjam onima koje volim!

Ana Maksimović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Rosal LipBalm Wannabe blogger show a-2
Rosal Lip balm kao inspiracija
katarina veljkovic
ROSAL (INK)REDIBLE COLORS: Moj must have
Rosal-lip-balm-incedible-colors-wannabe-blogger-17 (1)
Ledeno hladno i ja