nina peric

Kul skroz kratka frizura? Ne.

Kada je naša draga Lenka ušla u restoran hotela “88 Rooms” i rekla nam da ćemo kao prvi zadatak imati makeover, sve smo bile uzbuđene ali u isto vreme i zabrinute. Šta će nam sada raditi? Koju od nas će ošišati? I slično. Ja sam imala nadogradnju koju sam kupila kada sam završavala srednju školu, povodom mature. Kasnije je nisam toliko nosila jer sam drastično skratila kosu, ali sam je nedavno ponovo stavila. I nekako sam odmah znala da će mi je tamo skinuti.

Tog dana moja kosa i nije bila baš u najboljem redu. Dan pre toga sam se pakovala i nisam imala mnogo vremena za sređivanje, tako da sam ujutru samo nakačila klipse i stavila kapu kako bih prekrila neurednost. Ni to nije pomoglo! Bojan Repaja, direktor Instituta lepote Diktat mi ih je skinuo. Tj, ja sam ih skinula ali po njegovom naređenju!

Kada mi je rekao da će me skroz ošišati uplašila sam se i totalno šokirala! S jedne strane sam bila za to, a s druge strane sam želela da pobegnem glavom bez obzira, što od njega što od rijalitija. Međutim, kada je rekao da će mi samo korigovati frizuru, osetila sam olakšanje. Onda sam počela da ga volim. Svidela mi se frizura i možda mi stvarno talasasta kosa bolje stoji, ali ja se ipak opredeljujem za ravnu.

Bilo je zanimljivo i zabavno, ali definitivno ne bih volela da opet osetim taj momenat ”Ošišaćemo je skroz kratko, to će biti jedna kul frizura”. Ne!

Hvala Bojanu i pozdrav svima.

Ljubim vas!

nina peric 1 nina peric 2 nina peric 3

Nina Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
ziri 2
Wannabe Blogger Reality Show: Upoznajte žiri
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: 15. epizoda
Wannabe blogger show-9
Wannabe Blogger Reality Show – 3. epizoda (2. deo)