Rosal-lip-balm-incedible-colors-wannabe-blogger-17 (1)

Ledeno hladno i ja

Obožavam zimu, planine, sneg, i na sve to kombinaciju nežnih boja na svom licu. Za nežne boje, i negovane usne u ovim hladnim danima pobrinuo se Rosal Lip Balm, Coral Candy nijansa, od četiri postojeće nijanse paleta Rosal Lip Balma Incerdible Colors. Zima me asocira na svima nama poznatu snežnu kraljicu -iz mog ugla ženu koja ima kristalni pogled, i okovana je nečim sjajnim. Kada je ovaj opis u mojoj produkciji to izgleda ovako -crne farmerke u kontrastu sa belim džemperom. Tako ja postižem taj kristalni look.

Kako se ne bih smrznula pobrinula sam se za detalje, koji su u istom tonu i doprinose mom celokupnom autfitu -crni kaput, rukavice bez prstiju i duboke crne čizmame, sa zanimljivim pertlama. Kako zima ne bi imala crnu notu, jer za mene predstavlja veliku sreću, Coral Candy nijansa Rosal Lip Balma pomogla mi je da i pored velikog kontrasta izgledam veoma nežno, negovano, na kraju krajeva, da imam jedan potpuno svakodnevno nosiv i efektan look. Candy Coral na mojim usnama ima malo intenzivniju nijansu i zbog toga ga posebno volim.

Rosal lip balm incedible colors wannabe blogger-16 Rosal lip balm incedible colors wannabe blogger-17 Rosal lip balm incedible colors wannabe blogger-18 Rosal lip balm incedible colors wannabe blogger-19

Marija Pribić

Fotografija: Dragan Asanov

Podeli
Komentari
Slične vesti
1Nina Peric Rosal lip balm incredible colors wannabe magazin
Ljubičasta kao prolećna boja
ana parcetic
Rosal: Uživanje u nezi i intenzivnim bojama
katarina veljkovic
ROSAL (INK)REDIBLE COLORS: Moj must have