Katarina Nesic (3)

London Lady

Kada dođe čuveni trenutak javnog ocenjivanja, nije baš svejedno. Čekala sam taj ludi dan neizvesnosti zajedno s devojkama. Počele smo da ludimo. Za mene je to bio jedan od najnapornijih dana.

Smešteni u nekoj sali za konferencije i prepušteni pustom čekanju. Sve što smo imali od obaveza tog dana bilo je da spakujemo kofere i ostavimo sobu kao prvog dana. Osetila se tenzija i devojke su užurbano pričale.  Večeras neko ispada. Posle tog pakovanja, otišle smo u salu. Razmišljala sam, da li je stvarno već tako brzo došlo do izbacivanja? Sati su tako sporo tekli, čak mi je i profesionalno slikanje bilo kao večnost.

Napokon je usledio poziv snimatelja da budemo spremne, jer za par minuta krećemo. Od celokupnog čekanja, moja trema pred žirijem je splasnula. Ušle smo u sobu gde se nalazio žiri koji je odmah krenuo da proziva devojke po redu. Došao je moj red, i odjednom sam osetila malo nervoze. Prvo su predstavili modnu urednicu magazina “Hello” Vanju Pantin koja mi je na prvi utisak bila simpatična. Za mene je rekla da sam u Londonskom šiku obučena i da ima bar detalja koji su na meni ok.

Ništa nije negativno rekla za moj prvi utisak. Baš mi je prijao kompliment i izmamio mi je mali osmeh na licu. Hvala joj na tome. Sledeća na redu je bila urednica Irena Jovanović iz magazina “Best Shop”, koja mi je rekla da sam lepo odevena. Uglavnom to su bile reči od stane žirija za prvo ocenjivanje. Znala sam da se tek sprema pravi strašan sud koji uskoro sledi.

Drago mi je što sam preživela prvi talas ocenjivanja na lep način. Otišla sam u Londonskom duhu, i osetila sam se kao dama iz Londona.

Katarina Nesic (3a) Katarina Nesic (2) Katarina Nesic (1)

Katarina Nešić

Podeli
Komentari
Slične vesti
kaca
Instagramerka u akciji
Wannabe blogger show-19
Wannabe Blogger Reality Show -17. epizoda
sminka aura
Wannabe Blogger Reality Show: Ko je pobednica izazova?