snjezana sucur

It’s makeup time

Od svih zadataka tokom snimanja ovog šou programa, ovom sam se najviše radovala. Poseta Draganu Vurdelji i mala škola šminkanja!

Svakodnevno se šminkam, ali svesna sam da ne znam baš mnogo o tome. Moja tehnika šminkanja je svaki dan ista, za veče nesto jača ali ista. Nisam i dalje sigurna koja bi vrsta makeup-a najbolje pristajala mojim crtama lica. Šminka je tu da nas učini lepšim, da nam pomogne da pokrijemo male nedostatke. Ali isto tako, ako preteramo ili koristimo pogrešnu tehniku, možemo stvoriti suprotan efekat. Ponekad to i sama uradim. Moje šminkanje je uvek brzinski, a brzinski ne može da bude precizno. Sve što od šminke nanesem na lice – vidi se iz aviona, po malo svega i kao gotovo je . A baš tako ne treba, svesna sam toga, ali uvek je lakše voditi se starim, isprobanim šablonima.

Vratimo se na posetu Draganu Vurdelji. Prelep čovek! Ostavio je na mene divan prvi utisak, sama njegova pojava, energija i maniri. Na njemu nema stvari koja treba da se menja, a retki su takvi ljudi. Još se bavi i jednim od, po mom mišljenju, najlepših poslova današnjice. Radi posao koji voli i radi ga najbolje što može, šta više poželeti?!

Taj dan sam naučila neke male trikove šminkanja, za koje nisam znala do tada. Kao zadatak dobila sam da odradim Tom Ford makeup, po uzoru na sliku koju smo prethodno dobili, uz malu pomoć stručnih lica. To je za mene bio izazov! Po prvi put sam se šminkala na taj način i dopalo mi se. Dopalo mi se kako mi pristaje i kako sam obavila zadatak.

Sve devojke su se super snašle taj dan. Jedno lepo i poučno iskustvo.

snjezana sucur 1 snjezana sucur 2 snjezana sucur 3

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-9
Wannabe Blogger Reality Show: Zadatak “Pop art”
Wannabe blogger show-3 (1)
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras nova epizoda!
ana maksimovic
Još jedan dosadan dan