k.veljkovic

Merilin Monro ovog veka

Kamere! Akcija! Lenka nam se obraća, čujem “makeover“,”frizer”, pa može li jutro bolje da počne! Idemo u “Institut lepote Diktat” . S’ obzirom na to da obožavam promene, i sve mi brzo dosadi, jedva sam čekala da krenemo. Ulazim u “Diktat”, moderno opremljen, sa fenomenalnom foteljom obloženom šljokicama. Koji glamur! Upoznajem Bojana Repaju.

katarina veljkovic

Prvi utisak o njemu – opušten, zanimljiv, i veoma duhovit. Opuštena, zajedno sa devojkama stajem uz zid. Prilazi Bojan, komentariše frizure. Moju je samo pogledao i prećutao. Na trenutak sam pomislila “Ma vrh mi je kosa”. Ali ostajem sa 4 devojke i saznajem da idem u salon. Kaća, ne valja ti kosa.

S’ obzirom na to da sam promenila 4 boje kose i sve moguće dužine, jedva sam čekala nešto novo. Meni inače brzo dosadi svaka moja frizura i kriziram za promenama. Završava mi se friziranje, gledam se u ogledalo i neverujem šta vidim. Merilin Monro 21. veka, pa hvala ti Bojane!

katarina veljkovic2

Istakao je neke moje osobine koje ustvari mogu i frizurom da prikažem. Osećala sam se samouvereno i seksi. Šepurila sam se po “Diktatu” kao da sam svet osvojila, a u glavi mi ide pesma “The world is mine“. Bojane nisi me se otarasio, vidimo se u Diktatu!

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
katarina nas
Za koji stil sam se odlučila
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: 15. epizoda
sminka aura
Wannabe Blogger Reality Show: Ko je pobednica izazova?