Wannabe blogger show

Moj idealan Festival Look: Dizajnerski komad i premium brendovi

Za sezonu festivala uvek biram garderobu koja je moderna, a ujedno i meni udobna. Iako modu ne doživljavam kao sveru u kojoj je udobnost prioritet, već je za određene prilike neophodno biti i hrabar. Kada pomislim na celonoćno lumpovanje, moram da nosim u obzir da je ono što nosim meni udobno.

Ove godine i za sezonu proleće/leto u trendu su kožni odevni komadi. Nisam odolela da ovom prilikom za svoj festival look ne obučem jednu kožnu suknju i to sa resama koju je dizajnirala naša domaća dizajnerka Tijana Žunić.

Najviše volim crnu kožu jer se lako kombinuje te sam izabrala da svoj autfit upotpunim print košuljom koju sam vezala tik ispod grudi. Čizme od prevrnute kože u tamno plavoj nijansi se slažu odlično sa košuljom. Ovo je bila idealna prilika da ponesem svoj omiljeni aksesoar, u pitanju je kožna crna torba.

Poseban pečat ovom autfitu dala sam šminkom i frizurom. Iako nisam veliki fan isfenirane kose nekako mi se upravo ta frizura najviše uklapala sa ovom prilikom. Što se tiče šminke, ljubitelj sam istaknutih usana, pa sam i ovaj put odabrala bordo karmin, a oči istakla ajlajnerom.

Wannabe blogger show

Odeća:

Suknja – Tijana Žunić

Čizme – Tommy Hilfiger

Košulja – Tommy Hilfiger

Torba – Gaudi

Podeli
Komentari
Slične vesti
1517550_892666257423632_7943880108222901795_n
Wannabe Blogger Show: Znamo šta ste radile prošlog leta
Wannabe blogger show-25
Wannabe Blogger Reality Show: Sutra nova epizoda!
Wannabe blogger show-23
Wannabe Blogger Reality Show: Pale su i prve suze