Jovana Perić 1

Privuci i širi pozitivnu energiju

Kažu “Privuci i širi pozitivnu energiju”. To se definitivno odnosi na hotel “88 rooms”, koji je uredjen po feng shui principu. Nikada nisam bila u prilici da osetim tu moć i upravo ovo takmičenje mi je to i pružilo.

Jovana Perić 2

Tokom ulaska i smeštanja u hotel, osećala sam neku pomalo čudnu energiju koja je mnome preovladala i činila da se osećam pomalo čudno i neuobičajeno. Mislim da će sve to, kako vreme bude odmicalo, delovati sve pozitivnije na mene. Sve mi je bilo novo i neobično, ali vreme i ljudi sve menjaju. Ipak, sigurna sam da su za tu pozitivnu energiju koju sam osećala najodgovornije prelepe devojke sa kojima je prava milina saradjivati – nikako nisam mogla da ih posmatram kao konkurenciju. Ko jos ne uživa u društvu prelepih i talentovanih cura?

Jovana Perić

O vrhunskim profesionalcima, poput Istoka Pavlovića i Ane Vasiljević, da i ne govorim. Što ce tiče njihovih predavanja, naučila sam dosta toga što ranije nisam imala prilike da saznam. Verujem da ćemo sve to morati da obnovimo i primenimo u daljem takmičenju. Predavanja su bila kratka ali sažeta, sa osnovnim pojmovima koji su nam najpotrebniji i koje bismo morale znati ako želimo da uđemo u svet mode i tu i ostanemo. Doduše, za neke pojmove sam prvi put čula, pa sam sa zadovoljstvom i radoznalošću slušala i upijala svaku reč ovakvih znalaca.

Kao što kaže Robin Šarma: ” Svaki čovek koga upoznate zna bar jednu stvar koju vi ne znate; ne dopustite mu da ode dok to ne naučite”.

Jovana Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
marija pribic
Susret sa Seksi Bogom
Wannabe blogger show-1
Wannabe Blogger Reality Show: Šta je Glam Rock?
Wannabe blogger show-3 (1)
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras nova epizoda!