Marija Pribić (1)

Prvi susret sa žirijem

Prošla je prva noć u hotelu “88 rooms”. Posle doručka rečeno nam je da se spremimo. Odveli su nas u konferencijsku salu hotela.

Nismo znale šta nas čeka, niti su hteli da nam kažu. Posle nekog vremena kamere su se upalile i saopšteno nam je da imamo 15 minuta da se spakujemo. Sve devojke su iznenadjeno potračale ka sobama. Sve što mi prolazilo kroz glavu je da neka devojka ispada, ili putujemo. Nakon mog, nikad bržeg pakovanja, vratila sam se u salu i devojke su polako pristizale. Sa velikom neizvesnošću čekale smo da nam saopšte šta je sledeće. Niko nam ništa nije govorio a sati su prolazili.

Nakon pet sati čekanja došli su po nas i odveli nas u drugu salu. Ulazeći unutra videla sa četvoročlani žiri, kao i moju košulju okačenu na vešalici.

U žiriju su bili Petar Janoševic, glavni i odgovorni urednik magazina “Harper’s bazaar”, Marko Nikolić, makeup artist i vlasnik modne agencije “Fox”, Vanja Pantin, modna urednica magazina “Hello”, i Irena Jovanović, modna urednica magazina “Best Shop”.

Zbunila sam se.

Kamere su se uključile i žiri je pozivao jednu po jednu devojku da istupe ispred njih. Došao je red i na mene, istupila sam i oni su počeli da komentarišu jučerašnji i tadašnji outfit. Rekli su mi da uzmem svoju stvar sa vešalice. To sam i učinila i uzela sam svoju košulju sa printom, koju inače ne nosim ali sam je ponela u rijaliti jer može lepo da se iskombinuje.
Prokomentarisali su mi i košulju, Petar mi je rekao da sam poslednja osoba za koju misli da bi nosila takav print. Ali šta je tu je. Kada su završili sa svim devojkama vratile smo se u hotel i ponovo raspakovale.

I tu se završava nas dan.

photo 2(2)

Podeli
Komentari
Slične vesti
jovana peric (1)
Moj prvi susret sa kamerom
Wannabe blogger show-4
Wannabe Blogger Reality Show: Sutra nova epizoda!
Wannabe Blogger 2 (1)
Wannabe Blogger Reality Show: 20. epizoda