katarina veljkovic

ROSAL (INK)REDIBLE COLORS: Moj must have

Nega usana mi nikada nije bila prioritet, da se razumemo. Pažnju jedino na negu usana obraćam onda kada počnu da se suše i tada obično koristim razne proizvode da se što pre oporave.

Do sada na našem tržištu za sebe nisam pronalazila adekvatan proizvod koji bi dovoljno dobro negovao moje usne. Ali otkrila sam jednu „INKredible“ stvar, a to je ROSAL INKREDIBLE COLOR LIP BALM u četiri nijanse: Flash Nude, Violet Touch, Morning Rose i Coral Candy. Rosal je predstavio liniju balzama za usne koji ne samo što štite i neguju usne, već pružaju blistav sjaj.

S obzirom na to da je deo mog svakodnevnog makeup look-a smokey eyes, preko dana mi najviše odgovaraju nijanse kao što su Flash Nude i Morning Rose. Dopadaju mi se jer kada ih nanesem na usne, ne izgledaju ispucalo a ujedno vraćaju život mojim usnama prirodnim nijansama koje imaju u sebi. Flash Nude ima braonkastu notu, dok Morning Rose ima svetlo roze, a odgovara mi apsolutno i jedna i druga nijansa. Inkredible colors linija balzama za usne obogaćena je prirodnim uljima, vitaminima A i E.

Kada uveče izlazim volim da istaknem i usne. Tu mi upravo u pomoć uskaču Violet Touch ili Coral Candy. Violet touch u ljubičastoj nijansi, koja je apsolutni hit već par sezona, i naravno Coral Candy sa crvenim pigmentom, koja nikada ne izlazi iz mode. Moje oduševljenje o Rosalu nije samo zbog nege i nijanse, već i zato što uz sve to ima moj omiljeni miris Shea butter-a. Pakovanje je urbanog dizajna, takođe mi se dopada to što ne moram konstantno da mažem i da popravljam balzam, jer je postojaniji na usnama u odnosu na druge proizvode koje sam koristila.

Ja sam Katarina Veljković i zavisnik sam od INKredible color lip balm-a. Upravo ga nanosim, pevam “Neko kao ti”, zato što stvarno noćas treba mi…

katarina veljkovic 1 katarina veljkovic 2 katarina veljkovic 4

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
Rosal-lip-balm-incedible-colors-wannabe-blogger-17 (1)
Ledeno hladno i ja
Rosal-lip-balm-incedible-colors-wannabe-blogger-2
Nude na usnama za savršen izgled
ana parcetic
Rosal: Uživanje u nezi i intenzivnim bojama