ana parcetic

Rosal: Uživanje u nezi i intenzivnim bojama

Sad ozbiljno, prvi put kada sam probala ovaj fenomenalan proizvod zaljubila sam se u njega. Konačno mogu da nosim intenzivnu boju na usnama, a da ih istovremeno negujem! Taj nežan i mekan osećaj koji on pruža usnama, mami me da ga tokom celog dana mackam. A tek što miriše na kolačiće, neću ni da pričam. Nekoliko puta sam pala u iskušenje da ga probam.

Prva stvar kojom me je “Rosal Lip Balm Inkredible Colours” privukao je fenomenalna ambalaža. Crna boja mi je oduvek glamurozna i seksi, a velika slova u stilu “grafita” daju mu neku “opuštenu” notu.

Sve četiri boje su mi se dopale, samo ih nosim u različitim prilikama. “Flash nude” i “Morning rose” su nijanse koje nosim u toku dana kada idem na fakultet, ili na kafu sa drugaricama. “Coral candy” kombinujem sa braon i bež “vintidž” kombinacijama, koje rado oblačim. Otkrila sam da ova nijansa može da bude odlična podloga za crveni ruž. Od kada imam”Violet touch”, samo njega mažem kada izlazim uveče! Njegova intenzivno ljubičasta boja se dobro slaže sa onim što oblačim, a istovremeno su mi usta negovana.

Najbolja stvar kod “Rosal Lip Balm” je što im je cena povoljna, a sastojci su im prirodni, bez mineralnih ulja i parabena.

Sve u svemu, preporučujem svakoj devojci da bar jedan od ovih balzama stalno ima u torbi, koji može u svakoj situaciji da nanese i izgleda lepo i sređeno!

ana parcetic 1ana parcetic 2 ana parcetic 3

Ana Parčetić

Podeli
Komentari
Slične vesti
aura matte karmini wannabe blogger1
Konačno pravi mat ruž!
katarina veljkovic
ROSAL (INK)REDIBLE COLORS: Moj must have
22Ana Parcetic Rosal lip balm incredible colors wannabe magazin-3
Coral Candy da začara jesen