dragana marovic2

Tek sada počinje pravi šou

Ustale smo rano, doručkovale, spremile se kao da će to biti jedan svasvim običan dan, ne sluteći šta će se sve do kraja tog dana izdešavati. Ušle smo u zgradu koja se nalazila odmah pored hotela, popele se uz stepenice, ušle u neku malu prostoriju, gde nas je Lenka obavestila da moramo da se vratimo u svoje sobe i spakujemo sve svoje stvari u kofer.

Do hotela sam razmišljala šta to može da bude, koji zadatak je sada u pitanju, zašto pakujemo svoje stvari u kofer, da li to neka od nas ispada? Svašta mi je prošlo kroz glavu,a onda sam spakovala sve svoje stvari, izašla iz sobe i dalje u nekoj strepnji, šta nas očekuje.Zatim smo se vratile u zgradu, ali smo otišle u drugu prostoriju. Tu smo čekale jedno duže vreme. Sve devojke su postale nestrpljive. Razmišljale  smo šta to može da bude. A onda posle dužeg iščekivanja, i posle velike neizvesnosti, u sobu je ušla Lenka i obavestila nas je da možemo da uđemo u tajanstvenu prostoriju, u kojoj se sve vreme nešto dešavalo, ali nijedna od nas nije bila sigurna šta.

dragana marovic

Ušaši u tu prostoriju ,toliko su me obasjala svetla reflektora, da nisam ni primetila da ispred nas sedi četvoročlani ŽIRI! Prvo sam primetila Vanju Pantin, koju su neke devojke već imale priliku da upoznaju u Institutu lepote “Diktat” , koja je ujedno i modna urednica magazina “Hello“. Pored nje je sedeo Petar Janošević, glavni i odgovorni urednik “Harper’s Bazaar“-a, koji nas je obavestio da će zajedno sa Markom Nikolićem, našim poznatim šminkerom, biti stalni žiri. Pored Marka je sedela jedna jako lepa dama, a to je bila Irena Jovanović, modna urednica magazina “Best shop” .

preturanje

Nakon što sam tražila da me neko uštine jer sam mislila da sanjam, da li zbog tih silnih reflektora ili zbog žirija, ne znam, ali usledilo je komentarisanje našeg stajlinga i našeg celokupnog garderobera. Zaboravila sam da napomenem, pored nas se nalazio mini orman,ili kako to već da nazovem, sa našim “najboljim” komadima odeće, koje smo posle komentarisanja našeg celokupnog izgleda morale da bacimo. Ja sam doduše, dobila komentar da sam previše obična za jednu blogerku, na osnovu onoga što se nalazilo u mom koferu. U tom trenutku,nisam bila povređena njihovim komentarima, prosto su me naveli da želim više da se potrudim, i da im dokažem da ja stvarno pripadam tu, i onda sam rekla sebi “Tek sada počinje šou!

Dragana Marović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-26
Wannabe Blogger Reaality Show: Utisci izbačenih devojaka o šou
ana parcetic1
Kako sam zakasnila na okupljanje
Wannabe-blogger-show-62
Wannabe Blogger Reality Show: Izaberi najbolju blogerku!