katarina veljkovic

Test pismenosti, blam ili ne?

Taj dan smo, u redakciji Wannabe magazina, imale test pismenosti. Imala sam dva minuta da ga uradim. Mislila sam da sam ga katastrofalno uradila, jer se sve izdešavalo veoma brzo. Što se tiče nekih izraza oko kojih se dvoumim, uvek uđem na Google i pronađem kako se pravilno piše. Nisam naučena rođena i znam da se mnogi kao i ja dvoume oko nekih reči ili izraza koji zvuče slično. Na kraju dana sam saznala da smo Zorica i ja najbolje uradile test. Iznenadila sam se i bilo mi je drago zbog toga. Pao mi je kamen sa srca. Rekla sam sebi: Kale, hvala bogu pa se nisi ispalila.

Iako sam ranije pisala blog, nisam obraćala pažnju koliko je tekst dugačak, ni na koji način blog post treba da se piše. Znala sam formu, ali sam se iskreno, više obazirala na to da mi slike ispadnu što bolje. Predavanje Jovane Katić mi je pomoglo da poboljšam način na koji ću pisati blog post.

Vratili smo se u sobu, i ubrzo nam je rečeno da napišemo “nešto o našem današnjem outfitu”. Informacije o zadatku nam nisu bile prenešene kako treba, pa i nisam dobro uradila blog post. Nismo ni znale da će žiri to ocenjivati, takođe, nismo znale da treba da se napiše pravi outfit post, i naravno da je to u stvari pravi zadatak.

Kada sam otišla na žiriranje, bila sam u šoku kad su komentarisali moj “post”. Ali dobro šta je tu je. Što se tiče komentara žirija za moja dva outfit-a, nije bilo toliko strašno. Kritike sam prihvatila, nastavila da učim i da ispravljam greške. Na kraju sam im bila i simpatična, što mi je prijalo da čujem od ljudi koji su na vrhu srpske modne scene.

katarina veljkovic 1

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
dragana marovic2
Tek sada počinje pravi šou
nina peric
Početak zanimljive avanture
Wannabe blogger show-9
Wannabe Blogger Reality Show – 3. epizoda (2. deo)