jovana peric

Veliko iznenađenje?!

Po prirodi sam veoma nestrpljiva osoba. Vodim se onim “sad ili odmah”, što u nekim trenucima i nije baš preporučljivo.

Početak dana je bio dosadan, bez nekih konkretnih dešavanja. Rekli su nam da spakujemo svoje kofere i izveli nas iz hotela. Navodno, imaju veliko iznenađenje za nas. Bila sam nestrpljiva. Odveli su nas u zgradu pored hotela, u zasebnu prostoriju, gde smo provele sate čekajući. Vreme smo prekratile pričom – deset devojaka na jednom mestu, mnogo novih tema za razgovor i upoznavanje. Međutim, vreme je prolazilo, repertoar tema se polako smanjio, a mi i dalje čekamo…

Za to vreme, stilistikinja Vanja Pantin i Irina Jovanović, urednica magazina “Best Shop”, bile su u hotelu, u našim sobama i preturale po našim koferima, tražeći naše najgore odevne komade, koje ne smemo imati jer su “fashion no no”.

Konačno, usledilo je to čuveno veliko iznenađenje: prvo žiriranje. Moje nestrpljenje sa početka je, od tolikog čekanja, preraslo u veliku dozu dosade i nezadovoljstva i bilo mi je, pravo da vam kažem, sasvim svejedno šta će se dalje dešavati. Žiriranje je proteklo žustro, sa mnogo neprijatnih komentara i kritika. Doduše, ja to nisam primala k srcu jer sam bila svesna da ću u svetu mode upoznati mnogo ljudi različitih profila, osobina i preferencija, i svakako se neću baš svima dopasti.

Saslušala sam šta je žiri imao da kaže i bez komentara nastavila dalje. Pomislih u sebi: I šta sad, ovo je trebalo biti iznenađenje?!
Definitivno ću morati da se naviknem na raznorazna iznenađenja, bila ona prijatna ili ne jer – takav je svet mode.

jovana peric 1 jovana peric 2

Jovana Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
nina peric
Kad se kamere uključe
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: 15. epizoda
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: Ko nema stila?