katarina veljkovic4

Vurdelja, Tom Ford i ja

U povratku sa doručka, u sobi me je dočekao divan poklon od Aure. Oduševila sam se! Što se tiče šminke u fazonu sam “daj sve, da bog da mi preselo”. Dobijam 15min da se spremim, i ponesem šminku koju sam dobila i naravno da se ne našminkam.

katarina veljkovic

Odlazimo u “Školu šminkanja Dragan Vurdelja” gde nas glavom i bradom on dočekuje. Davao je fenomenalne “tips&tricks” za šminkanje, koje sam odmah primenila u zadatku. Dobila sam Tom Ford makeup stil, koji je činio “smokey eyes” i “nude lips”. S obzirom da se inače svaki dan šminkam kao što sam i u zadatku dobila, potrudila sam se da uradim to perfektno. Dobila sam pohvale od Vurdelje što mi mnogo znači. A što se tiče šminkanja, naučila sam preko You Tube-a, bila sam baš uporna.

katarina veljkovic2

Dešavalo se da odvojim ceo dan, i da se iznova i iznova šminkam dok ne bude kako treba. Međutim, uz moje predhodno znanje o šminkanju, i Vurdeljine savete, primećujem da je moje šminkanje skoro profi. Dragan Vurdelja je fenomenalan lik, njegova škola je moderno sređena, osećala sam se kao zvezda kad sam dobila svoj sto za šminkanje. A i kako da se ne osećam kao zvezda kada dan provodim sa Draganom Vurdeljom, najpoznatijim i najboljim šminkerom na Balkanu, a i šire. Ovim putem šaljem Draganu veliki pozdrav.

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-9
Wannabe Blogger Reality Show – 3. epizoda (2. deo)
Zorica Dukovski
Ćeraćemo se mi još
Wannabe blogger show
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras nova epizoda!