Wannabe blogger show-2

Wannabe Blogger Reality Show: Dragan Vurdelja uči blogerke šminkanju

U protekloj epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a devojke su imale priliku da upoznaju stalne članove žirija, Marka Nikolića, vlasnika modne agencije “Fox” i makeup artist-a i Petra Janoševića, glavnog i odgovornog urednika magazina “Harper’s Bazaar Srbija”, kao i gostujuće članove Vanju Pantin, modnu urednicu magazina “Hello” i Irenu Jovanović, modnu urednicu magazina “Best Shop”. Takođe, one su prvi put imale priliku da čuju komentare žirija i savete za unapređenje svog stila.

Wannabe blogger show-6

Ranije, one su već započele svoj makeover u institutu lepote “Diktat”, gde je Bojan Repaja nekima od njih značajno promenio frizuru.

U ovoj, šestoj epizodi, devojke će učiti kako da se našminkaju. Jedan od najboljih makeup artist-a u Srbiji, Dragan Vurdelja, otvorio je vrata svoje škole šminkanja i prvo učio devojke osnovama šminkanja a kasnije im zadao i zadatak da se same našminkaju po uzoru na neke od njegovih najznačajnijih radova.

Wannabe blogger show-15

Kako su se devojke snašle u ovom zadatku i koja blogerka je bila najuspešnija, ne propustite da pogledate večeras u 21h!

Podeli
Komentari
Slične vesti
dragana marovic
Must have komadi za Festival Look
Wannabe-blogger-show-62
Wannabe Blogger Reality Show: Izaberi najbolju blogerku!
Katarina Nešić 99
Kineski duh u svetu mode