Wannabe blogger show-5

Wannabe Blogger Reality Show: Najava kolumni finalistkinja

Wannabe Blogger Reality Show se približio kraju. Finalna epizoda i proglašenje pobednice, biće emitovana 1. marta. Do tada, imaćete priliku da svake srede gledate specijalne epizode u kojima će se emitovati dva talk show-a, sa žirijem  i učesnicama, komentari produkcijskog tima, kao i najzanimljiviji momenti sa snimanja.

Wannabe blogger show-7

Prva ovakva epizoda biće emitovana u sredu, 11. februara, kada će devojke stilizovati modne urednice – Lara Milanović iz magazina “Grazia”, Ana Bogojevska iz magazina “Esquire” i Gordana Manojlović iz magazina “Harper’s Bazaar”.

Kako su ove modne urednice videle finalistkinje i šta su ih savetovale kada je u pitanju pravac u treba da se razvija njihov stil, ne propustite da vidite u sredu u 21h.

Pored toga, imaćete priliku i da tokom nedelje čitate kolumne finalistkinja Ane Parčetić, Ane Maksimović i Katarine Vejković. Prvu kolumnu Ane Parčetić “Camp&Posh”, imaćete priliku da čitate već u toku narednih dana.

Wannabe blogger show-2

Ukoliko ste propustili 20. epizodu, u kojoj je takmičenje napustila Dragana Marović, pogledajte je ovde.

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Podeli
Komentari
Slične vesti
katarina nas
Za koji stil sam se odlučila
Wannabe blogger show-91
Sutra izlazi treća epizoda Wannabe Blogger Show-a
Wannabe blogger show-2
Wannabe blogerke o feng shui filozofiji