ziri 2

Wannabe Blogger Reality Show: Upoznajte žiri

U večerašnjoj, 5. epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a devojke će prvi put morati da se suoče sa stručnim žirijem i da podnesu kritike na svoj stil.

U protekloj epizodi su Vanja Pantin i Irena Jovanović imale prilike da analiziraju sadržaj kofera svake od učesnica i da prokomentarišu njihove odevne komade i izdvoje najlošije.

Vanja i Irena će se u ovoj epizodi pridružiti stalnim članovima žirija i zajedničkim snagama će pokušati da devojkama daju jednu konstruktivnu kritiku radi unapređenja njihovog stila.

Predstavljamo vam stalne članove žirija vašeg omiljenog show-a.

Petar Janošević je glavni i odgovorni urednik magazina “Harper’s Bazaar Srbija. On je čovek kroz čije ruke je prošlo mnogo planetarno najpopularnijih lifestyle magazina u svojim srpskim izdanjima i koji predstavlja jedan od najvećih domaćih autoriteta kada je moda u pitanju.

Wannabe blogger show-241

Marko Nikolić je vlasnik modne agencija Fox i makeup artist. Kao makeup artist je radio za neke od najvećih svetskih kozmetičkih kuća, a njegova poslovna biografija predstavlja savršeno preplitanje beauty i modnog aspekta stila, tako da od ovog gospodina možete očekivati bezbroj korisnih saveta za devojke.

Wannabe blogger show-31

Nadamo se da ćete uživati u lekcijama o stilu koje će žiri pružiti takmičarkama, ali i da ćete iz njih i sami nešto naučiti.

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-10
Wannabe Blogger Reality Show: Sutra nova epizoda!
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show – NAJAVA!
ana maksimovic
Zima, zima, e pa št… Vratite mi samo mobilni!