katarina nas

Za koji stil sam se odlučila

Ustajem sa novom frizurom, spremam se i stiže obaveštenje da treba da spakujem kofer i napustim sobu. Prva pomisao “Selimo se iz hotela, pa ispada neka devojka, pa menjamo cimerke…” Međutim, odustajem od silnih teorija i prepuštam se slučaju. Slikala sam se za post, ispozirala na ulici, ljudi prolaze zbunjeni i zainteresovani. Završavam i odlazim sa devojkama u “izolaciju“.

katarina

Bilo nam je pomalo dosadno, pa nas je uhvatila nervoza jer nismo znale šta nas čeka. Tako smo mi odlučile da ubijemo dosadu i počnemo da se zezamo, glumimo, imitiramo, pevamo… Zabavu nam prekida kucanje na vratima, sprovode nas u drugu prostoriju. Ulazimo unutra, svetla, kamere, četiri dobro poznate face iz modnog sveta. Vidim moju haljinu zajedno sa još nekim stvarima. “Okej, šta god” i dalje sam u konfuziji. Klapa i pocinjemo.

Jedna po jedna ide na”linč“, slede brutalno iskreni komentari od strane žirija u kom su bili Petar Janošević, Marko Nikolić, Vanja Pantin i Irena Jovanović. Stižem na red, i dobijam dosta loših komentara ali ne primam k srcu već pamtim svaku reč kako bih svoj stil poboljšala. S obzirom da sam privatno brutalno iskrena osoba i da je to uglavnom moj način komunikacije sa ljudima, nisam se osetila uvredjenom, i upravo to mi je i odgovaralo.

katarina3

Haljina koja je bila okačena im nije valjala, morala sam da je bacim. Krivo mi je samo što nisam uspela da im pokažem kako ja tu haljinu kombinujem, jer da su to videli ne bi je bacili. Ali dobro, šta je tu je. Takođe, ranije sam svaki dan menjala stilove, danas sam urbana, sutra elegantna, prekosutra pankerka itd. Bilo mi je zanimljivo da iz dana u dan budem neko drugi po oblačenju, međutim žiri se složio da ipak ostanem pri urbanom stilu, jer mi to leži.

katarina4

Vraćam se u hotel, bacam se na krevet i shvatam da urbani stil najbolje opisuje mene, tada je outfit više govorio o meni. A ne neko svedeno ‘aljinče što obučem, alo ja svedena! Ne, ja sam opičena, volim skijanje, snoubord, volim žurke, volim da ronim, volim putovanja.. Dobro da li bi to rekla svedena haljina, ili neki norm core outfit ? Sledi moje ronjenje u kofer i pravim nove kombinacije

Katarina Veljković

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-26
Wannabe Blogger Reaality Show: Utisci izbačenih devojaka o šou
Zorica Dukovski (2a)
Uspeh je moguć
Wannabe blogger show-11
Wannabe Blogger Reality Show: Stil Kim Kardašijan