ana maksimovic

Zima, zima, e pa št… Vratite mi samo mobilni!

Ovaj dan ću definitivno pamtiti kao dan za koji nisam mogla ni da pretpostavim da će se desiti!

Ono što mi je njateže palo je vest da moramo da spakujemo sve stvari u kofer i da ostavimo telefone u sobi. Nakon što smo odabrale šta će koja da obuče, bez ikakve ideje o tome šta je produkcija smislila, morale smo da napustimo hotel radi kratkog snimanja ispred. Sve smo prilično oskudno obučene u odnosu na vreme koje nas je zadesilo. Dok sam se grčila od hladnoće u crnom crop topu, pokušavala sam da ispoziram k’o čovek, da na slikama ne bih izgledala kao da patim od skolioze. Taman kad sam pomislila da ne može biti gore (nikako da naučim da nakon te konstatacije uvek bude gore), pozvane smo da pričekamo dok ne bude sve spremno za snimanje.

Solidna četiri sata u jednoj prostoriji bez mobilnih telefona. Konačno, nakon tačno četiri mini nervna sloma koje proživljavam, dok je na putu i peti, dobijamo poziv u prostoriju prekoputa za snimanje. Tu nas upoznaju sa žirijem, kojeg čine Petar Janošević, Marko Nikolić, Vanja Pantin i Irena Jovanović. Skrećem pogled sa njihovih lica i vidim gomilu stvari od kojih je bila i jedna moja. Ubrzo bivam prozvana da istupim.

Petar Janošević komentariše moj jučerašnji izgled, definišući ga kao ”devojka iz kraja” pošla po hleb i mleko, uz još par opaski. Potpuno se slažem sa njim, pokušavajući da prikrijem osmeh koji mi je nabacio na lice koje je bilo izmučeno od ranog jutra. Zatim prilazim stvarima i uzimam svoj komad odeće. Dobijam kritiku od Vanje i Irene kako jednostavno nisu mogle da ustanove kako se taj komad uklapa uz ostale stvari koje su videle u mom koferu. Kada sam skinuta sa tapeta isključujem se iz cele situacije i psihički nestajem u pravcu tople hotelske sobe gde sam ostavila ujedno i moj virtuelni život.

Moram da pogledam šta ima novo na Instagramu ljudi!

ana maksimovic 1

Podeli
Komentari
Slične vesti
Zorica Dukovski
Ćeraćemo se mi još
ana-maksimovic
Mrzovoljan početak
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: 15. epizoda