ana maksimovic

Zov divljine

Započele smo dan užurbano jer nam je nagovešteno da ćemo imati dosta posla. Na brzaka sam se spremila i pritom pocepala Snježanine duboke Levi’s farmerke koje sam jako želela da obučem. Snježana izvini, shit happens.

Imale smo kratak susret za Zoranom Jovanović gde smo imale priliku da čujemo njena iskustva o blogovanju i da je pitamo šta nas zanima. Glavna akcija tog dana bila je oko zadataka koje smo dobile od strane Petra Janoševića i urednice časopisa “Grazia”, Lare Milanović, neobično lepe žene kojom smo sve redom bile oduševljene. Zadaci su bili da, od ponuđene odeće naših sponzora iz Fashion company-a i naše odeće koje su prethodnog dana izdvojili iz naših kofera odgovorimo na modne stilove normcore i glam rock. Bilo je dosta materijala i da je svaka devojka mogla da bira od celokupnih ponuđenih komada smatram da bi sve uspešno odgovorile na zadatak.

Nažalost to nije bilo moguće te su devojke u jednom trenutku grabile komade odeće kao da im se aktivirao neki divlji životinjski instikt dok sam ja prilično nezainteresovano i začuđeno posmatrala da li će išta ostati. Dešavala se džungla, šipka sa odećom je bila nesrećna gazela, devojke gladni lavovi, a ja random žaba koja je blejala u nekom žbunu pored jer je vetar oduvao iz lokalne bare. Završila sam sa jednim komadom odeće koji je dolazio od sponzora a ostalo što sam uspela da uzmem su bile stvari drugih devojaka. Nisam bila zadovoljna ali s obzirom da je moj trud bio ravan nuli možda bih rekla da sam još i dobro prošla.

ana maksimovic 1

Ana Maksimović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: Šta je Zorana Jovanović savetovala devojke?
Wannabe blogger show-1
Wannabe Blogger Reality Show intervju: Jovana Perić
Wannabe blogger show-30
Wannabe Blogger Reality Show -9. epizoda