U četvrtak, 8. novembra, na gala manifestaciji u BelExpo centru u Beogradu, pred oko 400 zvanica, konačno je otkriveno ko su najbolji domaći influenseri koji kreiraju mišljenje novih generacija.  U organizaciji digitalnog kreativnog studija WANNABE MEDIA i najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle magazine-a u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, dodeljene su WANNABE DIGITAL AWARDS powered by Philips Lumea u čak 16 kategorija, a na black carpet-u su se pojavile brojne Internet zvezde – Jana Dačović, Lea Stanković, Anastasija Đurić, Iva Chu, Nichim Izazvan, Lea Davogić, Andrija Jo, Dunja Jovanić i mnogi drugi. Deo programa je bio i jedinstveni modni performans koji je prikazao aktuelne trendove vodećih modnih brendova koje nudi Fashion Company.

wda 2 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Fashion Company modni performans

I dok se na sajtu wannabedigitalawards.com u zadnje dve nedelje oktobra vodila velika “bitka” u kojoj su fanovi influensera davali svoje glasove favoritima, konačni izbor pobednika je doneo žiri. Nagrada u kategoriji FASHION BLOGGER OF THE YEAR 2018, pripala je dami koja je ujedno bila nominovana u najviše kategorija, Anastasiji Stashi Đurić, čime je i zvanično počelo proglašenje pobednika. Tako je za BEAUTY BLOGGER-a godine proglašena Tamara Ćosić poznatija kao Lepa svaki dan. Nagrada LIFESTYLE BLOGGER godine otišla Branislavi Antović. TrippinSrbija su proglašeni za najbolje u kategoriji TRAVEL BLOGGER, dok je u kategoriji FOOD BLOGGER godine nagrada otišla u spretne ruke Minje Nikolić Bogdanovski koja nas godinama očarava kulinarskim umećem na svom blogu Minjina Kuhinjica.

wda 3 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Branislava Antović proglašena je za LIFESTYLE BLOGGERA godine

wda 7 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Tamara Ćosić BEAUTY BLOGGER 2018. godine

Kada je Instagram u pitanju, za FASHION INSTAGRAMMER-a 2018. godine, proglašena je Nađa Stanojević, dok je za LIFESTYLE INSTAGRAMMER-a godine proglašen mladi modni fotograf Dušan Petrović.

wda 4 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Dušan Petrović, LIFESTYLE INSTAGRAMMER godine

Da YouTube definitivno jeste najbrže rastuća društvena mreža i kod nas pokazuje ozbiljna konkurencija u svim YT kategorijama. Za MAKEUP YOUTUBER-a godine proglašena Sofija Grijak, mlađanoj Jani Dačović pripala je nagrada LIFESTYLE YOUTUBER godine; TRAVEL YOUTUBER-i godine su Ana Marija i Saša i njihov inspirativni kanal Štikla Kafa Kravata, dok je za VLOG YOUTUBER-a godine proglašena popularna Dunja Jovanić.  

wda 6 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Dunja Jovanić – VLOG YOUTUBER godine

U kategoriji SKETCH YOUTUBER 2018, nagradu je odneo popularni Yasserstein koji je u svom govoru naglasio važnost i pozvao svoje online kolege da pozitivno utiču na mlade generacije koje ih prate; za GAMING YOUTUBER-a godine proglašen je Stefan Vuksanović aka Muđa, dok su nagradu YOUTUBER godine dobili sjajni Stuberi!

wda 8 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Yasserstein – SKETCH YOUTUBER godine

RISING STAR kategorija je imala najviše finalista, što samo govori u prilog tome da je influenser marketing i dalje u ekspanziji, ali i da u Srbiji ima mnogo kreativnih i sposobnih, mladih ljudi. Pred žirijem je zaista bio težak zadatak, ali u impresivnoj konkurenciji, nagradu je osvojila Ivana Džamić Dživ.

wda 5 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Pre proglašenja poslednje kategorije, PEOPLE’s CHOICE 2018, na scenu je izašao Gazda Paja i oduševio publiku sa svojim novim hitom – Tesla! U takvoj, naelektrisanoj atmosferi, Gazda Paja je i proglasio pobednika pomenute kategorije, preduhovitog i prezabavnog momka, kako na svom kanalu, tako i uživo – Stefana Pavlovića Caleta, koji je kao posebnu nagradu dobio i flašu MOET & CHANDON penušavog vina od šest litara, od kompanije Energy Star International.

wda10 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Gazda Paja i Stefan Cale

Veče je završeno popularnim hitom Gazda Paje, “Soma evra”, ali i sjajnim after partyjem.

wda 9 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!wda11 WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16  kategorija!

Prijatelji projekta i sponzori: Philips Lumea, Fashion&Friends, UniCredit Bank, Doncafe Barista Espresso, Avon, Renault.

Medijski partneri: Naxi radio, Radio 3, Radio Top FM, Marketing mreža, City Magazine, FOX.

Posebnu zahvalnost na profesionalizmu i impersivnoj sceni, dugujemo kompaniji Chameleon.

Comments