Najnovija comedy-drama koja nam stiže u bioskope ove jeseni je film HUSTLERS gde se među glavnim ulogama nalaze Constance Wu, Jennifer Lopez, Cardi B, Keke Palmer, Julia Stiles, Lili Reinhart i Lizzo.

Film pun poznatih faca će se sigurno dobro kotirati na box officeu, kao što je sasvim lepo i pristojno prošao Oceans 8 koji je u glumačkoj postavi imao Sandru Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafinu, Rihannu i Helenu Bonham Carter.

Film je režirala Lorene Scafaria, koja je takođe radila i screenplay. Film je rađen po istinitom događaju i prati grupu striptizeta koje žele da zarade tako što će prevariti milionere sa Vol Strita koji dolaze u klub, kako bi dodatno izvukle pare, kroz malo petljanja.

Pored ovakve glumačke postave, očekivanja od filma su svakako velika, ali mi ne sumnjamo da će biti ekstremno zabavan i pun humora. Pritom, Jennifer Lopez Cardi B koje igraju oko šipke u nekoj sigurno dobroj koreografiji ne može biti loše nikako, iako nam je već poznato da je Cardi pre nego je bila poznata radila kao striptizeta.

Šta sve možemo da očekujemo od ovog filma, pogledaj u prvom zvaničnom trejleru.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/jlo

Jovan Žihlavski

Comments