Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

U toku svoje karijere, Selena Gomez se istakla kao jedna od ličnosti koja bi mogla da bude jako uspešna u beauty industriji. Njene crte lica su režiseri spotova jako brzo primetili te su ih u spotovima za pesme kao što su Bad Liar Fetish istakli više nego ranije, što je imalo velik uticaj na to da ova pevačica bude istaknuta kao jedno od najlepših lica na svetskoj sceni.

Selena Gomez je nedavno podnela zahtev da zakonski zaštiti nekoliko naziva koji još uvek nisu poznati javnosti, a koji će ujedno biti imena za proizvode njene prve kozmetičke linije. Pretpostavlja se da će kolekcija biti lansirana negde kad i njen treći studijski album, radi marketinga naravno.

Među proizvodima će se naći prvenstveno parfemi, jer su oni najpopularniji kada je u pitanju beauty linija bilo koje poznate ličnosti. Osim njih, tu će se naći i kozmetički preparati za negu i hidrataciju kože, proizvodi za negu kose, sapuni i esencijalna ulja koja će na sebi takođe imati potpis ove pevačice.

Kako njena popularnost raste, što govori i činjenica da Selena samo na Instagramu ima 155 miliona pratilaca, logičan poslovni korak je i neka vrsta ovakvog brendiranja, što je veoma popularno u poslednje vreme među poznatim damama.

Editors choice