Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

U toku svoje karijere, Selena Gomez se istakla kao jedna od ličnosti koja bi mogla da bude jako uspešna u beauty industriji. Njene crte lica su režiseri spotova jako brzo primetili te su ih u spotovima za pesme kao što su Bad Liar Fetish istakli više nego ranije, što je imalo velik uticaj na to da ova pevačica bude istaknuta kao jedno od najlepših lica na svetskoj sceni.

Selena Gomez je nedavno podnela zahtev da zakonski zaštiti nekoliko naziva koji još uvek nisu poznati javnosti, a koji će ujedno biti imena za proizvode njene prve kozmetičke linije. Pretpostavlja se da će kolekcija biti lansirana negde kad i njen treći studijski album, radi marketinga naravno.

Među proizvodima će se naći prvenstveno parfemi, jer su oni najpopularniji kada je u pitanju beauty linija bilo koje poznate ličnosti. Osim njih, tu će se naći i kozmetički preparati za negu i hidrataciju kože, proizvodi za negu kose, sapuni i esencijalna ulja koja će na sebi takođe imati potpis ove pevačice.

Kako njena popularnost raste, što govori i činjenica da Selena samo na Instagramu ima 155 miliona pratilaca, logičan poslovni korak je i neka vrsta ovakvog brendiranja, što je veoma popularno u poslednje vreme među poznatim damama.

Editors choice