Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

U toku svoje karijere, Selena Gomez se istakla kao jedna od ličnosti koja bi mogla da bude jako uspešna u beauty industriji. Njene crte lica su režiseri spotova jako brzo primetili te su ih u spotovima za pesme kao što su Bad Liar Fetish istakli više nego ranije, što je imalo velik uticaj na to da ova pevačica bude istaknuta kao jedno od najlepših lica na svetskoj sceni.

Selena Gomez je nedavno podnela zahtev da zakonski zaštiti nekoliko naziva koji još uvek nisu poznati javnosti, a koji će ujedno biti imena za proizvode njene prve kozmetičke linije. Pretpostavlja se da će kolekcija biti lansirana negde kad i njen treći studijski album, radi marketinga naravno.

Među proizvodima će se naći prvenstveno parfemi, jer su oni najpopularniji kada je u pitanju beauty linija bilo koje poznate ličnosti. Osim njih, tu će se naći i kozmetički preparati za negu i hidrataciju kože, proizvodi za negu kose, sapuni i esencijalna ulja koja će na sebi takođe imati potpis ove pevačice.

Kako njena popularnost raste, što govori i činjenica da Selena samo na Instagramu ima 155 miliona pratilaca, logičan poslovni korak je i neka vrsta ovakvog brendiranja, što je veoma popularno u poslednje vreme među poznatim damama.

Editors choice