Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Nakon što je Disney krenuo da radi adaptacije crtanih filmova koje svi obožavamo u live-action filmove, svako ko je fan je barem malčice umro od sreće. Osim što nas čeka nekoliko filmova iz ove kuće kojima se neizmerno radujemo, najnovija objava je ipak da se fokus stavlja na svima omiljen The Little Mermaid. 

View this post on Instagram

The Little Mermaid

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Nakon godina unazad nagađanja ko će tumačiti lik Ariel, zvanično je doneta odluka da to bude Halle Bailey, poznatija iz RnB dua Chloe X Halle, koje je otkrila Beyonce i potpisala ih za njenu izdavačku kuću koju je ona oformila.

Fanovi nisu dočekali ovu poruku sa srećom, jer ipak im se ne sviđa izbor Walt Disneya. Mada, hajde da ipak sačekamo da vidimo pre nego krenemo da osuđujemo iz prostog razloga što se isto tako na neki način osuđivao i Will Smith u ulozi Genia Aladdinu, pa ipak kada smo pogledali film svi su shvatili da je odradio odličan posao, a da ne spominjemo činjenicu da je imao veliki zadatak da ispuni, s obzirom na to da je pre njega taj lik tumačio tragično preminuli glumac Robin Williams. 

Film će režirati čuveni Rob Marshall, koji je mesecima tražio po audicijama adekvantnu glumicu, mada tvrdi da je Halle bila evidentan izbor od starta. Ovaj režiser je poznat po svom radu na filmovima kao što su Into The Woods, Pirates of Caribbean Mary Poppins Returns. 

Osim Halle, pregovori su u toku sa Melissom McCarthy koja će tumačiti ulogu Ursule, Jacob Tremblay kom je ponuđena uloga Floundera Nora Awkwafina Lum koja bi se mogla naći u ulozi dobro poznatog galeba – Scuttlea.

Originalni lik Ariel u crtanom filmu je rađen po liku glumice iz serije Charmed – Alysse Milano. Iako Halle već ima iskustva s glumom zbog uloge u seriji Grown-ish, ipak joj je ovo prvo filmsko iskustvo, a za prvi put imati ulogu jedne od najvoljenijih Disney princeza, zaista nije nimalo lako.

View this post on Instagram

The Little Mermaid

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Šta nas očekuje u ovom filmu i kako će se ova devetnaestogodišnjakinja snaći u ulozi Ariel, moraćemo sačekati do sledeće godine da vidimo.

Da li se tebi sviđa izbor Halle za ulogu Ariel?

Rezultati ankete

loading WANNABE HOT: Ko će tumačiti Ariel u Disney adaptaciji The Little Mermaid? Loading ...

izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan Žihlavski

Editors choice