Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Ja mislim da ne postoji neko na ovoj planeti ko ne voli muziku koju pravi legendarna pevačica nigerijske muzičke scene – SADE. A što je još bolje – ona nam se vraća na svetsku muzičku scenu veoma brzo, kako otkriva njen blizak saradnik i član njenog benda Stuart Matthewman!

View this post on Instagram

@sade

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Prošlo je čak devet godina kako smo od Sade dobili album Soldier of Lovenakon čega je u sklopu svoje svetske turneje posetila i Beograd, sa koncertom koji je fanovima ostao duboko emotivno urezan u kožu, a kad kažem kožu mislim da smo ozbiljno plakali i ježili se na svaki ton njenog glasa dok nas je vodila kroz svoju bogatu diskografiju.

Od tada smo dobili samo dve pesme, jednu pod nazivom Flower of The Universe koja je snimljena za potrebe Disney filma A Wrinkle In Time i pesmu The Big Unknown koja je snimljena za potrebe filma Widows gde je među glavnim ulogama bila Viola Davis.

U intervjuu za Rated R&B, dugogodišnji saradnik pevačice Stuart Matthewman otkrio je da je Sade počela da radi na novom albumu. Već ima napisanu gomilu pesama, što su jako dobre vesti za sve fanove ove pevačice.

Editors choice