Ja mislim da ne postoji neko na ovoj planeti ko ne voli muziku koju pravi legendarna pevačica nigerijske muzičke scene – SADE. A što je još bolje – ona nam se vraća na svetsku muzičku scenu veoma brzo, kako otkriva njen blizak saradnik i član njenog benda Stuart Matthewman!

Prošlo je čak devet godina kako smo od Sade dobili album Soldier of Lovenakon čega je u sklopu svoje svetske turneje posetila i Beograd, sa koncertom koji je fanovima ostao duboko emotivno urezan u kožu, a kad kažem kožu mislim da smo ozbiljno plakali i ježili se na svaki ton njenog glasa dok nas je vodila kroz svoju bogatu diskografiju.

Od tada smo dobili samo dve pesme, jednu pod nazivom Flower of The Universe koja je snimljena za potrebe Disney filma A Wrinkle In Time i pesmu The Big Unknown koja je snimljena za potrebe filma Widows gde je među glavnim ulogama bila Viola Davis.

U intervjuu za Rated R&B, dugogodišnji saradnik pevačice Stuart Matthewman otkrio je da je Sade počela da radi na novom albumu. Već ima napisanu gomilu pesama, što su jako dobre vesti za sve fanove ove pevačice.

Comments