Nakon čak četiri godine kako je Selena Gomez objavila svoj drugi solo studijski album pod nazivom Revival, sada je napokon došao red na treći album koji fanovi željno isčekuju.

Dok je gostovala u večernjem talk showu Jimmy Fallona, otkrila je da je album konačno završen. Ostalo je par tačaka na kojima još treba da poradi, ali to su finalne stvari i fanovi će napokon dobiti novi album.

Ono što je još otkrila je da će njen album biti pop, jer je pre svega pop pevačica, ali da se kroz ove pesme provlače elementi električne gitare sa kojima je eksperimentisala kao i momenat soul muzike, što nas je sve dodatno zaintrigiralo.

Pre sada već dužeg vremenskog perioda je otkrila da nije spremna da radi novu muziku, zbog svega što se desilo u njenom privatnom životu (podsećanja radi, Selena je prošle godine zbog svog mentalnog zdravlja bila na rehabilitaciji), sada se ova pevačica napokon oseća spremnom da ponovo objavi neku novu muziku u vidu albuma.

Do sada smo dobili singlove Bad Liar, koji je bio singl 2017. godine po mišljenju mnogih svetskih kritičara, uključujući Billboard Rolling Stone, pesmu Fetish koja je saradnja sa reperom Gucci Maneom, a tu nam je i Wolves pesma koja je urađena sa sve popularnijim Marshmellom, kao i poslednji objavljeni singl pevačice Back To You, ako ne računamo pesmu Taki Taki koju je uradila sa DJ Snakeom, Cardi B Ozunom.

Ono što je zasad poznato je da je muzičar Leland koji je radio pesmu Fetish radio na predstojećem albumu, što je sam i potvrdio. A šta nas to očekuje kada je u pitanju ova pevačica, verovatno ćemo saznati jako brzo.

Da li si ti uzbuđena povodom novog albuma Selene Gomez?

loading WANNABE HOT: Selena Gomez završila snimanje novog albuma Loading ...

izvor naslovne fotografije: instagram.com/popcravenews

Jovan Žihlavski

Comments