Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Spremi se da ponovo utoneš u svet MATRIXA! Nakon šesnaest godina, Keanu Reeves Carrie-Anne Moss se vraćaju u uloge Nea Trinity i ponovo su spremni da prošire trilogiju ova tri kultna filma i na četvrti, koji će režirati trans žena.

Warner Bros. Pictures Village Roadshow Pictures će producirati i globalno distributirati film, a ova objava je obradovala mnoge fanove ovog filma, koji je svojevremeno bio izuzetno revolucionaran. Očekuje se da će i ovog puta biti revolucionaran s obzirom da je režiser filma trans žena – Lana Wachowski. Ovo je ujedno i prvi put u istoriji da otvoreno trans osoba režira ovako velik projekat, što u Hollywoodu predstavlja jako veliku, naravno pozitivnu stvar.

 

Previše smo uzbuđeni što ćemo ponovo sa vama utonuti u svet Matrixa sa Lanom. Ona je istinski velik vizionar i jedna od dve osobe koje su u originalu stvorili ovu priču. Mnogo smo srećni što ona piše, režira i producira ovaj nastavak u Matrix univerzumu koji fanovi toliko vole” izjavio je u saopštenju za medije Toby Emmerich, jedan od direktora Warner Brosa.

U dodatku pored Wachowski, na pisanju skripte će učestvovati i Aleksandar Hemon, kao i David Mitchell. Lana takođe radi na režisiranju ovog projekta sa Grant Hillom. Film će započeti snimanje već u toku 2020. godine, tako da nećemo morati čekati još dugo da gledamo ovaj blokbuster u najavi.

Editors choice