Hot topics

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

1/2

Spremi se da ponovo utoneš u svet MATRIXA! Nakon šesnaest godina, Keanu Reeves Carrie-Anne Moss se vraćaju u uloge Nea Trinity i ponovo su spremni da prošire trilogiju ova tri kultna filma i na četvrti, koji će režirati trans žena.

Warner Bros. Pictures Village Roadshow Pictures će producirati i globalno distributirati film, a ova objava je obradovala mnoge fanove ovog filma, koji je svojevremeno bio izuzetno revolucionaran. Očekuje se da će i ovog puta biti revolucionaran s obzirom da je režiser filma trans žena – Lana Wachowski. Ovo je ujedno i prvi put u istoriji da otvoreno trans osoba režira ovako velik projekat, što u Hollywoodu predstavlja jako veliku, naravno pozitivnu stvar.

 

Previše smo uzbuđeni što ćemo ponovo sa vama utonuti u svet Matrixa sa Lanom. Ona je istinski velik vizionar i jedna od dve osobe koje su u originalu stvorili ovu priču. Mnogo smo srećni što ona piše, režira i producira ovaj nastavak u Matrix univerzumu koji fanovi toliko vole” izjavio je u saopštenju za medije Toby Emmerich, jedan od direktora Warner Brosa.

U dodatku pored Wachowski, na pisanju skripte će učestvovati i Aleksandar Hemon, kao i David Mitchell. Lana takođe radi na režisiranju ovog projekta sa Grant Hillom. Film će započeti snimanje već u toku 2020. godine, tako da nećemo morati čekati još dugo da gledamo ovaj blokbuster u najavi.

Editors choice