Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Spremi se da ponovo utoneš u svet MATRIXA! Nakon šesnaest godina, Keanu Reeves Carrie-Anne Moss se vraćaju u uloge Nea Trinity i ponovo su spremni da prošire trilogiju ova tri kultna filma i na četvrti, koji će režirati trans žena.

Warner Bros. Pictures Village Roadshow Pictures će producirati i globalno distributirati film, a ova objava je obradovala mnoge fanove ovog filma, koji je svojevremeno bio izuzetno revolucionaran. Očekuje se da će i ovog puta biti revolucionaran s obzirom da je režiser filma trans žena – Lana Wachowski. Ovo je ujedno i prvi put u istoriji da otvoreno trans osoba režira ovako velik projekat, što u Hollywoodu predstavlja jako veliku, naravno pozitivnu stvar.

 

Previše smo uzbuđeni što ćemo ponovo sa vama utonuti u svet Matrixa sa Lanom. Ona je istinski velik vizionar i jedna od dve osobe koje su u originalu stvorili ovu priču. Mnogo smo srećni što ona piše, režira i producira ovaj nastavak u Matrix univerzumu koji fanovi toliko vole” izjavio je u saopštenju za medije Toby Emmerich, jedan od direktora Warner Brosa.

U dodatku pored Wachowski, na pisanju skripte će učestvovati i Aleksandar Hemon, kao i David Mitchell. Lana takođe radi na režisiranju ovog projekta sa Grant Hillom. Film će započeti snimanje već u toku 2020. godine, tako da nećemo morati čekati još dugo da gledamo ovaj blokbuster u najavi.

Editors choice