U Domu zdravlja West Medic predstavljen je jedinstveni Health Coaching program Tatjane Popović Marić, prvi ove vrste u našoj zemlji. Kao internacionalni Health Coach, predavač na temu makrobiotike i autor knjige “5 Dana Detoks Program”, Tatjana Popović Marić predstavila je koncept i značaj zdravog načina lečenja kroz Health coaching program koji će svi zainteresovani imati mogućnost da pohađaju u trajanju od 8 nedelja u Domu zdravlja West Medic. Studije Health coaching-a Tatjana je završila na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishanu u Njujorku, gde je osnovala svoju privatnu praksu pod nazivom Totally Wellness. Tatjana je u Njujorku ostvarila značajne uspehe i do sada pomogla velikom broju ljudi da na prirodan način vrate svoje telo u balans, te smo tim povodom sa njom uradili intervju. Evo prilike da saznate šta je zapravo Health coaching.

WANNABE MAGAZINE: Šta je Health Coaching?

TATJANA POPOVIĆ MARIĆ: Health Coaching predstavlja saradnju između Health Coach-a i klijenta, u toku koje se definiše zdravstveno i opšte stanje klijenta, određuju se ciljevi koje klijent želi da ostvari u toku programa, postepeno menjajući svoje navike u ishrani, u životnom stilu, uključujući direktne razgovore o generalnom zadovoljstvu u životu. Obučena sa preko 100 različitih dijetetskih teorija i lifestyle metoda, moj posao je da pomognem klijentu da odredi jedinstveni način ishrane i šta je to što njemu ili njoj odgovara, vodeći se principom bio-individualizma – tj. pravilom da smo svi različiti i da ono što je za mene lek, za vas može biti otrov i obrnuto.

tatjana popovic maric intervju 1 Wannabe intervju: Tatjana Popović Marić, Health Coach

Šta svi polaznici mogu da očekuju od Health Coaching programa u Domu zdravlja West Medic?

TATJANA POPOVIĆ MARIĆ: Učesnici grupnog Health Coaching programa naučiće kako da kombinuju namirnice, kako da prirodnim putem bez dijete koriguju telesnu težinu, povećaće nivo energije, unaprediti rad digestivnog trakta, razumeće i smanjiti žudnje za hranom, ubrzaće metabolizam i zasigurno unaprediti svoj stil života.

Comments