Žuta senka je došla kao “spas u zadnji čas” da se naviknemo na činjenicu da svoj makeup look uvek možemo da osvežimo i nešto upadljivijim bojama, naročito kada to dozvoljava prilika ili kada jednostavno želimo da na neki način “začinimo” jednostavnu odevnu kombinaciju. Sada kada smo se na žutu navikli, možemo da odemo i korak dalje i u svoju makeup rutinu uključimo – narandžastu!

Narandžasta senka se pokazala kao vodeći makeup trend ovog leta, a mnoge poznate ličnosti i trendseterke su rešile da mu pruže šansu i očigledno se nisu pokajale! Narandžasta senka u svim nijansama i varijantama, sa sjajem ili bez, na neki način asocira na zalazak sunca, a ko još ne želi takav magičan efekat u svojoj pojavi?!

Od najsvetlijih, za svaki dan, preko zavodljivih bakarnih, pa sve do gotovo neon nijansi, volimo narandžastu senku, rado je uključujemo u svoju makeup rutinu, a inspiraciju kako da je nosimo pronalazimo kod omiljenih poznatih dama.

Makeup artist Pati DuBroff zaslužna je za wow efekat koji je postigla Margot Robbie prilikom pojavljivanja na turneji filma “Once Upon a Time in Hollywood” – dok je makeup u svakom pogledu bio apsolutno savršen, i dalje se pitamo koja haljina joj je bolje stajala!

Christina Nadin je takođe ispratila trend narandžaste senke, a za njen makeup je bio zadužen Patrick Ta. Eto dokaza da narandžasta senka savršeno pristaje i plavušama i crnkama!

Kako to misliš bilo kakav trend bez mešanja Kim Kardashian West?! Crna kosa, prodoran pogled, preplanuli ten – Kim je uz ovaj makeup detalj izgledala zaista perfektno, kao i gotovo svaki put do sada.

Comments