1 6 WANNABE MAGAZINE x A313: Iza nas je veče ispunjeno druženjem i dobrim provodom   otkrijte najbolje čuvanu francusku beauty tajnu

Iza nas je veče ispunjeno druženjem i dobrim provodom - otkrijte najbolje čuvanu francusku beauty tajnu​

Beograd je preksinoć otkrio najbolje čuvanu francusku beauty tajnu – kultnu A313 kremu! Uz muziku, druženje, smeh i plesanje do kasno u noć, saznali smo zbog čega je ova krema viralna na društvenim mrežama – i zbog čega je deo rutine slavnih lepotica, poput Gwyneth Paltrow.

WANNABE MAGAZINE je u saradnji sa A313 kremom priredio provod za pamćenje u The Dream Event Venue, koji je za ovu priliku bio obojen u plavo-bele tonove, uz zadivljujuće svetlosne efekte i raskošno cveće. 

Naši gosti bili su stručnjaci iz industrije nege i lepote, kao i istaknuti beauty i lifestyle influenseri, dok je dress code bio – plavo i belo. Na početku večeri, goste su pozdravile osnivačice WANNABE MAGAZINE-a, Nina Milović i Nađa Jokanović, a zatim su se zvanicama obratile Tamara Rebić i Tea Batinić Janjuš, vlasnice firme The skin company, zahvaljujući kojoj je A313 krema dospela na naše tržište.

2 4 WANNABE MAGAZINE x A313: Iza nas je veče ispunjeno druženjem i dobrim provodom   otkrijte najbolje čuvanu francusku beauty tajnu

“Hvala vam što ste izdvojili vreme i došli se veseliti s nama i upoznati ovaj slavni retinol. Srbija je jedna od prvih zemalja van granica Francuske u kojoj je A313 pušten u prodaju. Zanimljiva je činjenica da je jedno vreme u Francuskoj kupovina kreme A313 bila ograničena na samo tri komada po kupcu. Mi obećavamo da ćete u Srbiji moći uvek kupovati koliko želite”, poručile su.

Zabava je mogla da počne – zajedno smo slavili lepotu, uživanje u najkvalitetnijoj nezi kože, neopterećenost i prirodan izgled po kojem su Francuskinje najpoznatije – sve ono što predstavlja A313 krema.

Atmosferu je do usijanja doveo Beogradski akustični orkestar, dok su gosti uživali u vinima “Plavi perun”. Bilo je to veče u kojem se lepota spajala sa umetnošću, jer su svi naši gosti dobili poseban dar – A313 kremu i jedinstveno NINAMILÁN Studio umetničko delo, koje je ujedno bilo i deo dekoracije na eventu.

Uz najveće muzičke hitove koje svi volimo, plesali smo do kasno u noć i podsetili se koliko je važno uživati u druženju i stalnom otkrivanju lepote, koja svaki dan može učiniti barem malo lepšim, baš kao A313 krema.

Play Video

Zašto je A313 krema brzo postala viralna?

Kao što možda znate, A313 krema je viralna na TikToku, jer su mnogi kreatori sadržaja bili oduševljeni njenim efikasnim dejstvom. Evo kako tačno ova krema funkcioniše.

Krema A313 ima sastojke koji pomažu koži da efikasnije apsorbuje retinoičnu kiselinu (vitamin A) u kožu. Zahvaljujući makrogolu, koji je poput magneta za vlagu, privlači vodu na površinu kože, što doprinosi zdravijem i punijem izgledu tena. Gusta konzistencija A313 kreme zadržava vlažnost kože i zaustavlja transepidermalni gubitak vode tokom noći. 

Retinol, koji je ključni sastojak A313 kreme, podstiče regeneraciju ćelija kože i proizvodnju kolagena, što kao rezultat daje umanjene bore i manje opuštenu kožu. 

A313 krema posvetljuje kožu i sprečava hiperpigmentacije, dok deluje kao antioksidant koji neutrališe slobodne radikale. Takođe ima snažno dejstvo protiv upale i smanjuje akne, sprečavanjem mrtvih ćelija kože da začepe pore.

Krema se koristi u večernjoj rutini nege kože, a tokom korišćenja, preko dana je obavezno nositi zaštitni faktor. Ne smeju je koristiti trudnice, dojilje i deca.

A313 kremi se mnogi uvek vraćaju nakon što počnu da je koriste, pa nije ni čudo što je toliko oduševila svet – kao i Gwyneth Paltrow, koja ju je javno hvalila pre nego što je stigla na američko tržište. 

U Srbiji, A313 kremu možete pronaći u bolje opremljenim apotekama. Uverite se zašto je brzo postala TikTok senzacija! 

4 2 WANNABE MAGAZINE x A313: Iza nas je veče ispunjeno druženjem i dobrim provodom   otkrijte najbolje čuvanu francusku beauty tajnu

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X