“Ne postoji nijedan način da budete savršena majka – ali postoji milion načina da budete dobra majka”, rekla je američka književnica Jill Churchill.

Danas, njena izjava nikada nije bila tačnija. Pred savremenom ženom, koja postane majka, hiljadu je izazova i prepreka koje mora da savlada – i u svojoj okolini, ali i sama sa sobom. Zato je tema druge epizode našeg podcasta majčinstvo, sa svime što donosi u život jedne žene.

Potpuno iskreno i bez ikakvog ulepšavanja, naše sagovornice govorile su kako su deca promenila njihov pogled na svet. Jovana Ružičić, osnivačica Centra za mame i Marija Ćalović, influenserka, razgovarale su sa nama o svojim trudnoćama, ulozi svojih partnera u podizanju dece, svojim metodama roditeljstva, ali i o solidarnosti sa svim majkama u Srbiji – jer mnogima fali podrška. Zato smo se u  WANNABE Podcastu sa Ninom i Nađom s pravom zapitali: šta svi možemo da uradimo da bi mame u našoj zemlji bile srećnije?

Play Video

Kako uskladiti karijeru sa majčinstvom i ne odreći se profesionalnih uspeha, šta danas za svoju decu rade očevi, koje duple standarde još uvek živimo kao roditelji… Na sve ove teme razgovarali smo ogoljeno i bez ikakve zadrške. Nadamo se da će barem jedna majka pronaći sebe u našim iskustvima! 

WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom je podržao L’Oréal Paris, a u narednim nedeljama očekuje vas još epizoda na sve teme koje su za savremenu ženu važne i koje oblikuju njenu stvarnost.

Slušamo se i gledamo!

ezgif.com optimize WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.02: Žena kao majka
Comments