U savremenom načinu života, neretko nam se čini da se istinska sreća, kao i zadovoljstvo samom sobom, sve više udaljava od nas. Pritisak za savršenstvom nam nameću društvene mreže, ali i čitavo društvo, koja nas iznova podstiče da se upoređujemo sa drugima, da unižavamo sebe i svoje uspehe, da se stalno osećamo nedovoljnom.

Postoji li žena koja je stvarno zadovoljna, srećna i slobodna? Na tu važnu temu razgovarali smo sa dve fenomenalne sagovornice: Ida Prester je jedna od najiskrenijih osoba na društvenim mrežama, muzičarka, supruga, mama i žena koja može sve, a Marija Hadžović nam je svima poznata po profilu “Harmonija duše” – ona je terapeutkinja i autorka knjige, koja svakodnevno govori o važnim aspektima naše duše.

Play Video

Ko postavlja kriterijume zadovoljstva, sreće i slobode? Da li žena mora da ispuni sva očekivanja (svoja i društvena), da isprati sve trendove i postigne uspehe na svakom životnom planu, da bi se osećala ostvareno? Da li je sreća u porodici, ljubavi, prijateljstvu, karijeri? 

Zadovoljna, srećna i slobodna žena je ideal kome se teži i inspiracija da zaista pronađemo i ostvarimo sebe. Možemo li ga ikad dostići? Poslušajte naš razgovor i sigurno ćete se i sami preispitati!

WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom je podržao L’Oréal Paris, a u narednim nedeljama očekuje vas još epizoda na sve teme koje su za savremenu ženu važne i koje oblikuju njenu stvarnost.

Slušamo se i gledamo!

ezgif.com optimize WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.04: Žena   zadovoljna, srećna, slobodna
Comments