Nakon dugog, napornog dana na poslu, da li zastanete da budete sami sa sobom, makar na 15 minuta? Da li ikada usporite i iskreno se zapitate: dokle ste stigli, da li znate kuda idete i da li to zapravo želite? 

Sva ova pitanja, od kojih neretko bežimo, povezana su sa našim ličnim razvojem, koji je često u senci svakodnevnih obaveza, stresa i jurnjave da postignemo sve što smo zacrtale. A gde smo tu mi same?

O ličnom razvoju i upoznavanju naših istinskih vrednosti, želja i motivacije, u novoj epizodi WANNABE Podcasta razgovarale smo sa dve žene koje pomažu drugima da pronađu mir i svoj jedinstveni put u životu. Aleksandra Stefanović, autorka knjige “Liderstvo u zrnu soli”, pomaže liderkama da više uživaju u svom poslu i na taj način budu spremne za svaki izazov, dok je Milica Stojiljković autorka programa “Lepo mi je”, koji ima za cilj da nas nauči mehanizmima za više mira i balansa u životu.

Play Video

Ljubav prema sebi je najveći, i izgleda, najteži zadatak za savremene žene. Da bi upoznala pravu sebe, žena mora najpre da otkrije šta sve jeste i da shvati zašto je to što jeste. Zato je važnije nego ikada da se zapitamo: gde počinje lični razvoj i kuda želimo da nas odvede? 

WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom je podržao L’Oréal Paris, a u narednim nedeljama očekuje vas još epizoda na sve teme koje su za savremenu ženu važne i koje oblikuju njenu stvarnost.

Slušamo se i gledamo!

ezgif.com optimize WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.05: Žena i njen lični i poslovni razvoj
Comments