Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/4

Dugo očekivani, četrnaesti studijski album Madonne, Madame X ne samo da je ugledao svetlost dana, već je debitovao na prvom mestu Billboard 200 liste što ga čini devetim albumom koji je broj jedan za ovu kraljicu pop muzike.

Iako su nakon premijere singla Medellín koji je saradnja sa latino zvezdom Malumom, mnogi podelili mišljenja – ili su bili oduševljeni jer nije komercijalna pesma i nešto je potpuno novo, ili im se jednostavno nije svidelo uopšte, album je ipak dostavio nešto potpuno drugačije što nismo zapravo još čuli od Madonne. Usledeo je drugi zvanični singl albuma Crave koji je takođe saradnja, ali sa reperom Swae Lee koji je fina pop pesmica, radio friendly, a kao promo singlovi su objavljeni još singlovi I Rise, Dark Ballet Future koji je saradnja sa reperom Quavom. 

Lepo nas je Madonna zagrejala, zaintrigirala i bacila u diskusije sa ovih pet pesama, a kada je album stigao, evidentno je bilo da je ipak ovo muzičko delo nešto potpuno drugačije od pet pesama koje smo prethodno čuli. Odmah se kao favorit izdvojila pesma Faz Gostosto koja je saradnja sa Anittompop senzacijom iz Brazila, dok su takođe sa oduševljenjem dočekali i pesmu I Don’t Search I Find koja je okarakterisana kao Vogue 2019 Edition. 

Iako su mnogi digli ruke od ove pop zvezde, jer se u poslednjih deset godina njeni albumi dele jako jednostavno – na play it safe ili totalno weird momente, ipak sa Madame X sebe cementira još jednom kao nekoga na koga jednostavno nikad nećemo moći da zaboravimo ili da iskuliramo.

Editors choice