Deichmann kolaz 2a 1 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!
Logo 1 pr9yifcigoq8jzddnqkyh8qj7w1umwempamdidxon4 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Ako ste ikada pomislili da je nama ženama lako da odaberemo savršeni letnji autfit – niste bili u pravu! Bilo da se spremamo za odlazak na posao, popodnevnu šetnju sa prijateljima ili večernji dejt, mi planiranju autfita pristupamo “studiozno” i odvajamo vreme koje ćemo posebno posvetiti ovoj aktivnosti. Dakle, ako treba u gradu da budemo oko osam, to znači da ćemo izaći oko pola osam, što samim tim znači da možemo da krenemo da se spremamo oko pola sedam, ako ne i šest, jer nikad se ne zna.

Kako bismo vam olakšali proces odabira letnjih stajlinga, kao i njihovog uklapanja sa odgovarajućom letnjom obućom – u saradnji sa poznatim brendom Deichmann u studio smo doveli influenserku Ivu Jeremić, koja je predstavila svoje omiljene, go to letnje kombinacije! Ona nam je pokazala na koji način uklapa odevne komade uz trendy obuću iz široke Deichmann ponude, a mi smo se, posmatrajući njene izbore, makar na dan osetili kao da smo na romatničnim, morskim obalama južne Italije!

U nastavku vam predstavljamo raznovrsne, lepršave i ženstvene letnje stajlinge koje ćete garantovano poželeti da rekreirate na planiranom letnjem putovanju, a koji će učiniti da se i u gradu osećate kao da ste na obalama Mediterana.

Deichmann kolaz 5 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Mediterranean vibes

Prva dva predloga autfita koje nam je Iva predstavila savršena su za romantične večere sa pogledom na more, ili pak dnevne šetnje do lokalne Italijanske sladoledžinice. Kako da postignete taj savršen mediterranean vibes look? Potrebno vam je nekoliko ključnih stvari, a to su: dezenirana haljina, oversize naočare za sunce, retro šešir sa širokim obodom, chunky pozlaćene minđuše i, naravno, idealne, letnje sandale. Iva je svoje mediteranske stajlinge uklopila sa dva para jednostavnih, ali efektnih, Deichmann sandala sa tankim kaišem oko zgloba, stabilnom punijom štiklom i kaišem preko prstiju. Oba para odlikuju neutralni, bež tonovi, a oni se među sobom ponajviše razlikuju u kaišu koji prekriva prste, koji može biti blago talasastog oblika ili pak klasičan, zaobljen.

Deichman kolaz 6a WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Vintage feel

Ukoliko uživate u vintidž odevnim komadima i inspirisani ste modom pedesetih i šezdesetih godina, ovi lookovi će vam se garantovano dopasti! Za savršen retro look potrebni su vam cvetna haljina bez rukava do gležnjeva ili pak mini, hot beli kombinezon, koje možete upotpuniti aksesoarima kao što su svilena marama kojom ćete vezati kosu i Deichmann sandale sa otvorenim petama, uskom, elegantnom štiklom i špicastim vrhovima. Ove sandale su pravi par obuće iz snova, koje će dodati perfect vintage vibe svakom vašem stajlingu!

Deichmann kolaz 7 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!
Deichmann kolaz 3a WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Classy & urban look

Ipak, zato što smo svesni toga da, nažalost, ne možemo celo leto provesti na godišnjem odmoru – sa Ivom smo se konsultovali i oko lookova koje možemo nositi na poslu, poslovnim sastancima i drugim događajima koji od nas zahtevaju classy stil. Iva je dala tri predloga, a predstavljamo vam ih u nastavku.

Prvi look namenjen je urbanim mladim ženama u svetu biznisa, koje vole da balasiraju na granici business odevnih pravila. Ovaj outfit uključuje matching elegantni sako i šorts na prugice, kožnu braon torbu, naočare za sunce i upadljive, Deichmann chunky sandale sa nitnama. Naredni stajling idealan je za one poslovne eventove na kojima želite da izgledate sofisticirano i elegantno. Iva savetuje beli kombinezon sa kragnom i tankim prugama, koji možete uklopiti uz clutch torbu u istom tonu i timeless Deichmann zatvorene salonke sa tankom štiklom. 

Deichman kolaz 4a WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Elegant & chic

Ako u svakom trenutku, bez obzira na priliku, uživate u otmenom, classy izgledu – evo savršenih predloga za vas! Prvi look uključuje mini-haljinu elegantnog kroja u efektnoj, žutoj boji, jednostavnu sivu torbu i neutralne Deichmann sandale na štiklu koje će uvek biti u modi. Sledeći look bismo mogli okarakterisati kao nežniji, a odlikuju ga lepršava, mrežasta haljina, nesvakidašnja torba preko ramena i trendy Deichmann zatvorene papuče sa atraktivnim, zlatnim ukrasnim lancima.

Deichmann kolaz 10 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!
Deichmann kolaz 9 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Night out

I ne brinite, nismo zaboravili na večernje izlaske! Za vas imamo dva savršena predloga za romantične večere, dejtove ili gala događaje – u kojima ćete izgledati (a i osećati se) kao “milion dolara”! Prvi stajling uključuje nežnu slip haljinu šampanj boje i elegantne Deichmann sandale sa tankom, visokom štiklom, dok je drugi malo razigraniji. Ukoliko želite da “iskočite” iz proverenih kombinacija i zone komfora, Iva predlaže eklektičnu, plavu mini-haljinu sa šlepom, koju je uparila uz bele Deichmann sandale sa ukrasnim lancima.

Deichman kolaz 8 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Posetite Deichmann radnje, odaberite svoj savršen par obuće i laganim, samouverenim koracima zakoračite u letnje dane!

Logo 1 WANNABE x Iva Jeremić x Deichmann: – Evo kako da obuću iz letnje Deichmann ponude uklopite uz trendy autfite!

Sve pomenute Deichmann modele možete pronaći u svim Deichmann radnjama, kao i online na Deichmann veb-sajtu. Za više informacija o celokupnoj Deichmann ponudi zapratite njihove Instagram i Facebook stranice.