1 5 WM LUXE vodič za proleće 2023.

WM LUXE VODIČ ZA PROLEĆE 2023.

Novi WM LUXE sezonski vodič je vaše one stop shop mesto gde ćete pronaći jedinstvene i atraktivne stilske predloge za prolećnu sezonu, gde vas upoznajemo sa autentičnim niche parfemima, predstavljamo novu modnu kolekciju kojom vlada teksas, i otvaramo vrata novog, ekskluzivnog BMW salona u Beogradu.

OSVEŽITE POČETAK GODINE UZ WM LUXE SELEKCIJU

Ove sezone, WANNABE Magazine vas inspiriše da kreirate nova sećanja uz pomoć jedinstvenih niche parfema iz bogate ponude parfimerije Belodore. Zatim vas vodimo u shopping kroz novu Miss Sixty kolekciju ispunjenu trendovima direktno sa nedelja mode, i otvaramo vrata novog BMW salona u TC Galerija.

WM LUXE Logo WM LUXE vodič za proleće 2023.

EDITOR'S CHOICE

Luxury is a state of mind

Otkrijte kako da upotpunite novu prolećnu sezonu 2023. uz naše pažljivo odabrane predloge.

WM LUXE FAVORITI ZA PROLEĆE 2023.

Selekcija proizvoda i iskustvo koje će oplemeniti vaš život

Group 98 WM LUXE vodič za proleće 2023.
Group 72 WM LUXE vodič za proleće 2023.

Kako je denim jedan od najvećih modnih prolećnih trendova za 2023. godinu, naši stilisti su bili INSPIRISANI STREET STYLEOM koji se mogao videti tokom Nedelja mode u Njujorku, Milanu, Parizu i Kopenhagenu, i izdvojili stajlinge iz nove MISS SIXTY KOLEKCIJE koji će vam u trenutku doneti samopouzdanje.

Group 98 WM LUXE vodič za proleće 2023.
Group 72 WM LUXE vodič za proleće 2023.

Ovog proleća otvaramo vrata nove dizmenzije luksuza i pozivamo vas da posetite novi THE BMW STORE, ekskluzivni salon u TC Galerija u Beogradu, koji pruža besprekorno iskustvo. Prvi put kod nas, na jednom mestu je OBJEDINJENA PONUDA NAJEKSKLUZIVNIJIH BMW I MINI MODELA, uz originalni Lifestyle program, kao i mogućnost konfiguracije vozila uz „virtuelnu realnost“ kojom se dobija veran prikaz vašeg budućeg automobila.

Group 98 WM LUXE vodič za proleće 2023.
Group 72 WM LUXE vodič za proleće 2023.

Miris je važan deo svačijeg identiteta. U pojedinim slučajevima može da komunicira više od odeće ili ponašanja, jer je moguće osetiti miris bez pogleda ili razgovora. To je jedan od najdelikatnijih, ali i najsnažnijih delova čulnog iskustva, jer miris ima moć da EVOCIRA, ALI I DA KREIRA ODREĐENA SEĆANJA. Zato vas pozivamo da otkrijete “skrivene dragulje” među mirisima u jedinstvenim BELODORE PARFIMERIJAMA.

WM LUXE Logo WM LUXE vodič za proleće 2023.