“I’m not gonna do it… I was just thinking about it… I did it”. Da li se sećate ovog trenda sa TikToka? Wolf cut je takva vrsta frizure koja savršeno ide uz taj trend. Zašto? Zato što je ovo jedna odvažna frizura za koju se neće svako odlučiti.

Kao prvo, ona neće svakome ni stajati. Neophodno je da imate gušću kosu, zato što ova frizura podrazumeva mnogo slojeva. Kao drugo, potrebno je da znate kako da nosite ovakvu frizuru, morate biti odvažni i znati kako da je iznesete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Što se tiče oblika lica, tu nemojte brinuti, zato što se wolf cut prilagođava vama, a ne vi njemu. Hoćemo reći da postoji toliko načina da se ošišate i da dobijete frizuru koju želite, da je na vama samo da skupite hrabrost, posavetujete se sa frizerom i odvažite se na šišanje.

Zato vam predstavljamo nekoliko načina na koje možete da se ošišate i pronađete najbolji oblik koji će pristajati vašem licu i teksturi kose.

Pročitajte i ovo: 5 savršenih frizura koje će naglasiti tvoj ovalni oblik lica

Wolf cut sa blagim stepenima

Ne morate da imate izražene stepene da biste postigli wolf cut efekat. Na temenu je kosa bujnija, a što se više ide ka krajevima to je istanjenija – to bi možda bio najkraći opis ove frizure. Njena vrsta zavisi od toga kako je stepenujete, ali stepeni su neophodni za efekat koji želimo da postignemo.

Curly wolf

Ko kaže da morate da imate ravnu kosu za wolf cut frizuru? Naše je mišljenja da ova frizura izgleda još bolje na talasastoj i kovrdžavoj kosi, jer će izgledati divlje, slobodno. Osim toga, kosa se lakše lokna i lokne više dolaze do izražaja kada je frizura stepenasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cierra Nia (@simply.cie)

Ekstremni stepeni

Ok, ova frizura je samo za najhrabrije. Odgovaraće alternativcima, umetnicima i ljudima koji vole da se razlikuju zato što ćete sa ovako ekstremnim stepenima privući pažnju gde god da se pojavite. Tu se najbolje i vidi kakav efekat daje razlika u stepenima. Dakle, da ponovimo, ide se od bujne kose na temenu, do sasvim istanjene na krajevima.

Lagani wolf cut

Ovde stepeni nisu blagi, vrlo se razlikuju, ali nije preterana razlika u bujnosti kose od temena ka vrhovima. Lagani wolf cut je pravi izbor za vas ukoliko želite neku promenu frizure, ali da ne bude isuviše ekstremno, kao na primeru iznad. Evo kako izgleda ova frizura u laganijem izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cathy Wolf (@cathywolf)

Pročitajte i ovoi: TikTok vraća trend messy punđe, a ovo su novi, raznovrsni načini da je napravite

Bob frizura

Dolazimo do neizostavne bob frizure. Ona je nezaobilazna čak i kada je u pitanju ovaj trend u šišanju. Bob je, jednostavno, klasika. Ali bob wolf cut je nešto sasvim drugačije, jer bob sa stepenima nije nešto što viđate svakog dana, pogotovo kad je definicija boba da nema stepene. Evo kako fenomenalno to može da izgleda:

Naslovna fotografija: instagram.com/cathywolf

Jovana Petković

Comments