Teretane i parkovi su puni ljudi koji su počeli sa napornim vežbama i treninzima kako bi došli do što boljeg rezultata u izgledu, jer se bliži leto, a samim tim i lagana garderoba koja više ne sakriva višak kilograma, kao i more koje podrazumeva kupaće kostime i minimalno garderobe na sebi. S obzirom na to da svi žele da izgledaju zategnuto, traže se vežbe i načini da se to što brže postigne, a mi vam danas predstavljamo nekoliko načina i vežbi koji će vas dovesti do savršenog stomaka, a sve što vam je potrebno da izdvojite desetak minuta svaki dan za njihovu realizaciju.

Prva vežba je jedna na koju ste verovatno i zaboravili, a profesori i nstavnici u školama ih forsiraju oduvek. Stanite uspravno, nogu uz nogu. Veoma je bitno da vam leđa stoje pravo, te da ih ne savijate puno tokom rađenja vežbe. Prvo jednu nogu podižite u visini trupa, a vrhovima prstiju šaka pokušavajte da dodirnete vrhove prstiju noge. Vežbu radite za obe noge naizmenično ili nekoliko ponavljanja za jednu, a onda isto toliko ponavljanja za drugu nogu.

Za deset minuta do PERFEKTNOG stomaka Za deset minuta do PERFEKTNOG stomaka

Za sledeću vežbu će vam biti potrebno nešto teže, može lopta, ali možda bi najbolje bilo da to bude neki teg ili flaša napunjena vodom. Uzmite predmet za koji ste se odlučili u ruke i njima idite ka desnom kuku, a desnu nogu, savijenu u kolenu usmerite ka levom kuku, postupak ponovite i obrnuto dok rukama idete ka levom kuku, a levim kolenom ka desnom kuku. Uradite nekoliko ponavljanja, onoliko koliko mislite da vam je dovoljno.

Za deset minuta do PERFEKTNOG stomaka2 Za deset minuta do PERFEKTNOG stomaka
Comments