Veoma je nezgodno kada se pravi reboot serije koja je bila mega popularna i završila emitovanje pre čak šesnaest godina, ali reboot Sabrina The Teenage Witch u vidu Chilling Adventures of Sabrina je serija koju ćeš obožavati.

Kultni sitcom koji je počeo emitovanje još 1996. godine je bio omiljen uglavnom među tinejdžerima te je trajao čak sedam sezona. Svi koji smo pratili Sabrina The Teenage Witch seriju se odlično sećamo nezgodnih situacija koje je imala ova veštica, provučenih kroz komediju što je činilo ovaj sitcom jednim od omiljenih. Sada su se stolovi potpuno okrenuli, te je od sitkoma koji je trajao trideset minuta nastala potpuno nova serija sa elementima drame i horora u punih sat vremena po epizodi, te jednostavno morate obožavati Chilling Adventures of Sabrina.

Ovaj “novi” šou na Netflixu je brzo osvojio srca publike svojom mračnom produkcijom, odličan izbor svakako za ljubitelje horor filmova, ali i za one koji ne vole horore, jer ništa u ovom šou nije toliko strašno da morate određene scene premotavati.

Serija prati Sabrinu koja je polu-veštica, polu-čovek koja se bori sa mračnim silama i trudi se da očuva svoju porodicu i prijatelje kako bi bili bezbedni od mračnog sveta magije. Dok je u sitkomu Sabrinu glumila Melissa Joan Hart, ovaj put uloga Sabrine je pripala Kiernan Shipki, koja ima nepunih dvadeset godina i savršeno se uklopila u ulogu mlade veštice.

Comments