Ukoliko volite neobične modne detalje i unikatan nakit, onda će vam se ovo veoma dopasti. Odavno se rade narukvice, ogrlice i drugi delovi nakita sa nekim kamenčići,a školjkama ili nečim drugim, ali ovaj sa sušenim cvećem izgleda veoma dobro. Savršen je za bilo koju odevnu kombinaciju, nebitno da li je dnevna ili večernja, jer daje veoma dobar finale touch. Osušeno lišće, cveće, a nekad i neki drugi prirodni materijali, ovaj nakit čine zaista zanimljivim i veoma lepim.

Već na prvi pogled uvidećete da je potrebno mnogo truda i strpljenja kako bi se jedan komplet nakita napravio. Pre svega treba pravilno osušiti cveća, treba ga dobro ofarbati, a onda na pravi način iskoristiti u krajnjoj izradi. Naravno, sve zavisi od mašte i inspiracije, jer to dovodi do perfektnog izgleda ovog nakita.

Zadivljujući nakit od sušenog cveća Zadivljujući nakit od sušenog cveća (GALERIJA)

Ono što će vam se sigurno mnogo dopasti jesu brojni medaljoni sa sitnim cvetovima u različitim imenima. Ovo je odličan nakit uz čipkane, lepršave, letnje haljine koje se nose u ovom periodu, pa će svakoj od njih dati veoma dobar krajnji izgled i upotpuniće svaki izgled na pravi način.

Zadivljujući nakit od sušenog cveća2 Zadivljujući nakit od sušenog cveća (GALERIJA) Zadivljujući nakit od sušenog cveća3 Zadivljujući nakit od sušenog cveća (GALERIJA)
Comments