Nemogućnost otpuštanja i zaglavljenost u prošlosti je nešto što svi iskusimo u nekom periodu života. Uporedite svoja iskustva sa astrološkom analizom uzroka zbog kojih se svaki znak može zaglaviti u prošlosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Zaglavljenost u prošlosti – prema horoskopu

Ovan

Ovnovi mogu iskusiti zaglevljenost u prošlosti zbog toga što im je teško da puste pogrešne ljude i udalje se od njih. Pogrešne osobe vas drže i ne dozvoljavaju vam da rastete i cvetate i vi to znate i borite se sa tim. Prihvatite da ne možete nikoga promeniti, niti mu pomoći, ako on to ne želi.

Bik

Dešava se da se zaglavite u prošlosti i vrtite ukrug, jer se plašite promene. Ne volite da izlazite iz svoje zone komfora i da zakoračujete u nepoznato i zato ćete se radije držati onog što poznajete, pokušavajući da oživite ono pozitivno što ste doživeli i želite i dalje da doživljavate.

Blizanci

Zaglavljenost u prošlosti se kod vas dešava iz sentimentalnih razloga – ne možete da nastavite dalje, jer osećate da je to uvreda za ljude koje ste izgubili. Pokušajte da izlečite svoje srce i da budete dobri prema sebi – ljudi koji više nisu u vašem životu (ili nisu živi), želeli bi da uradite ono što je najbolje za vas i da budete srećni.

Rak

Verujete da su vaši najbolji dani iza vas, bojite se prolaznosti i starenja i jednostavno ne želite da pustite. Vaša čuvena rakovska dinamika – korak napred, dva koraka nazad, uvek drži deo vas u „retrogradnom hodu“. Ohrabrite se i osnažite – verujte da je mnogo dobrih stvari tek pred vama i pokušajte da više živite u sadašnjosti.

Lav

Zaglavljenost u prošlosti vas drži usidrene u mestu, samo zato što ne želite da se pomerite sa mesta na kome ste doživeli toliko lepih stvari. Ne bojte se da ćete ih zaboraviti ili manje vrednovati ako krenete dalje – one su deo vas, ugrađene su u vašu ličnost i uvek će vas obasjavati i grejati iznutra.

Devica

Skloni ste da fizički ostajete na istom mestu, pa otuda i zaglavljenost u prošlosti. Potrebno je da se pomerite, otvorite za nova iskustva, da malo više putujete i proširite svoje vidike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)


Pročitajte i ovo: Osobine zbog kojih pripadnik svakog horoskopskog znaka može biti dobar muž

Vaga

Potrebno vam je mnogo vremena da procesuirate i iscelite svoje srce i zaglavljenost u prošlosti se dešava kada niste dovoljno govorili o svom bolu i preduzeli korake da prevaziđete ono kroz šta ste prošli. Dopustite drugima da vam pomognu i olakšaju – ne morate uvek vi biti stub oslonca i glas razuma.

Škorpija

Zaglavljujete se u prošlosti iz sličnih razloga kao Lavovi – uživali ste, imate srećne uspomene i ne želite da ih pustite. Takođe, kao Rakovi strahujete da su vaši najbolji dani prošli i ne vidite da u budućnosti može biti bolje. Upamtite da se potrebe i kvalitet doživljavanja sa godinama menjaju – vaša buduća iskustva će biti kvalitetna i dragocena, ne u poređenju sa prošlošću, već u skladu sa vašim vrednostima i potrebama.

Strelac

Kada niste sigurni šta želite od svoje budućnosti, dešava se da se zaglavite i držite prošlosti. Ovo je negativan emocionalni obrazac u kome je lakše razmišljati o tome koliko ste izgubili, nego nadati se onome što možete dobiti. Iskoristite svoju fluidnost i ljubav prema istini da nastavite dalje.

Jarac

Zaglavljenost u prošlosti se dešava kad nemate dovoljno vere u sebe i plašite se da rizikujete. Svaki vid neizvesnosti i neorganizovanosti vas čini nervoznim, a budućnost ne možete predvideti i kontrolisati. Umirite svoj um razmišljanjem o tome da ono što činite u sadašnjosti oblikuje vašu budućnost i usredsredite svoje snage na delovanje sada i ovde.

Vodolija

Nema ljubaznijeg načina da se ovo kaže – zaglavljeni ste u prošlosti jer ste lenji. Ne želite da radite na izgradnji budućnosti, promeni svojih shvatanja i uverenja, mrzite da nešto morate i opirete se promenama svom snagom. Volite svoju udobnost i povlađujete sebi. Ali, niko nema prava da vas osuđuje. Ako ste srećni sa sobom tu gde ste, sve je u redu.

Ribe

Volite stvari takve kakve jesu i vaša zaglavljenost u prošlosti je vaš izbor – kada nešto rešite, umete da budete tvrdoglavi, barem koliko i Bikovi i Vodolije. Možda ne priznajete da su vam potrebne promene, a možda i nisu – održavanje nepromenljivog stanja stvari je veština kojoj se moramo diviti.

Pročitaje i ovo: Samospoznaja koju vam je donela prethodna veza – prema horoskopu

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Comments