Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Kada osećate da ste sami protiv sveta i protiv svega, kada ste u gardu i osećate da vas drugi ugrožavaju, da umanjuju vaše uspehe, da čine nevidiljivim vaše napore i da nekako zauzimaju mesto koje vama pripada – to znači da svoju unutarnju borbu odigravate u spoljnom svetu. 

Istina je da vas drugi ugrožavaju zauzimajući vaše mesto, samo kada pokušavate da se takmičite sa njima, da budete kao oni, da usvojite elemente onoga što oni jesu – kada zapostavljate svoju autentičnost. 

Jer, vaše pravo ja nema konkurenciju i niko ne može da mu nešto oduzme ili zauzme. Ne postoji niko ko sa mesta na kome se nalazite može da uradi ono što upravo radite, na način na koji vi to radite. 

Ono čuveno “niko nije nezamenljiv” smislili su oni kojima odgovara da drugi budu nesigurni u sebe, da strahuju za svoje mesto i da jedni drugima budu konkurencija – autoriteti koji zapravo tu zamenljivost ne primenjuju na sebe. Naravno, svakog možete da oterate, da mu date otkaz, da sa njim raskinete i neko drugi može doći na njegovo mesto. Ali, to nije zamena. To je neko drugi, ko donosi sopstvene vrednosti, talente, sposobnosti, strahove i slabosti, i ko radi stvari na svoj način. 

Ako se bojite da ćete izgubiti mesto, da će vas oterati ili odbaciti, pa, postoji neko drugo mesto i neka druga osoba, koja će ceniti baš ono što vi umete i imate da ponudite. 

Editors choice